Awake-előzetes: senki sem tud aludni

Logikus, hogy hajnali 3-kor teszem ki ezt az előzetest, ami egy posztapok thriller. A történet szerint minden technológia működésképtelenné válik, és senki sem tud aludni utána. Mármint valami kór miatt, nem mert sírnak a technológia nélkül. De van egy lány, aki képes álomra hajtani a fejét.

Amolyan Last of Us & Children of Men keverék? Tudósokhoz kell eljuttatni az őrült világon, ahol mindenki az álmatlanság mellékhatásait érzi és éli.

Maga a feliratos előzetes borzasztó amúgy, nem is értem ezt a ritmust, amit az elsötétülésekkel csinálnak.

human
írta
2021. 05. 06. 02:17
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Awake-előzetes: senki sem tud aludni” bejegyzéshez

  1. van egy ilyesmi könyv is. a címére már nem emlékszem. ha az alapján készült én inkább kihagyom. az nem volt valami jó..

  2. Erről az jutott eszembe, hogy pár évvel ezelőtt, húsvét előtt közvetlenül az elektromos kapcsolótábla elkezdett szikrázni a lakásban, le kellett kapcsolnom az összes megszakítót (kivéve a bojlerét, azzal nem volt baj szerencsére, külön körön van). De hát mivel húsvét volt, nem kezdtem el villanszerelőt hívogatni, így három napig áram nélkül voltam a lakásban. Amint besötétedett én már automatikusan húztam a lóbőrt.

    Ennyit tesz, ha 1. nincs semmilyen mesterséges fényforrás 2. semmi impulzus ami amúgy ébren tartana

  3. A könyvet korábban elkezdtem olvasni (Adrian Barnes: Álmatlanok), szerintem nagyon jó, de annyira depresszív, hogy abbahagytam, úgyhogy ez sem az én filmem lesz. :)

  4. Előre borítékolom, hogy a Children of Men lába nyomát sem szagolhatja majd meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.