Melyik filmet várjátok a legjobban a közeljövőben?

Nyitnak lassan itthon is a mozik, első körben főleg olyasmiket hoznak, amik khm, valamennyire elérhetőek voltak, viszont ez azt jelenti, hogy júniustól végre lesznek nagy és friss blockbusterek. Most direkt nem is említek címeket, mert a kérdés lényege az lenne, hogy mi az ami beugrik, mert annyira várjátok?

human
írta
2021. 05. 08. 15:52
megjelenés
53
hozzászolás


53 hozzászólás a “Melyik filmet várjátok a legjobban a közeljövőben?” bejegyzéshez

 1. Lelkizès jön…! Lassan bàrmire.. A mozi(filmbuzi) lelkem màr nagyon vagyik oda… Mèg a WW 1984is jó lesz!!. 🤣 🤣 🤣 🤣 (A Narràror, M.F..dehogy jó!)

 2. Őszinte leszek. Human írásai segítettek rájönni, hogy a filmek nekem csak content és nem lényeges a moziélmény. Szóval már nem várok semmit. A magam tempójában majd sort kerítek mindenre.

 3. Dűne ugrik be így elsőre.
  De amúgy nem is nagyon tudom már, hogy mik jönnek még a Marvel meg FF filmeken kívül…ja a James Bomd, de azt meg olyan régóta tologatják, hogy már nem is érdekel.

 4. Semmire. Még.
  A legtöbbünk max 1 oltást kapott, ami után megjött a védettség kártya. De elvileg maga a védettség a második oltás után 2-3 héttel alakul ki.
  Értem én hogy nehéz, de csak mert 1 kínai, orosz, angol, amcsi, stb sz@rt belénk nyomtak és küldtek róla 1 plasztikkártyát még nincs minden rendben.
  Értem hogy már így is dögrováson a gazdaság, de én nem fogok pl beülni 80 harákoló ember közé a moziba, akiből 65-70 1 oltással bír.
  értek minden szempontot, de én még ülök a p*csámon egy darabig.
  No offense

 5. Black Widow
  Basszus nagyon ki vagyok éhezve a marvel filmekre. Pedig a Black Panther óta egy se volt igazán jó film.

 6. Én alapvetően szerettem anno moziba járni, de a pandémia alatt rájöttem, hogy teljesen el tudom engedni a mozit, így hirtelen csak a Dűne meg a Top Gun: Maverick, ami érdekelni fog idén, de az is tökéletesen meg fog felelni, ha csak streamingen jön.

 7. UEVCS: ugyanezt gondolom de mivel az igazi blockbusterek júliusban jönnek ez nem lesz szempont, addigra a kártyások többségének a második oltás is meglesz. Szóval jöhet a Black Widow július elején aztán csapassuk neki.

 8. Ez a poszt döbbentett rá, hogy egyáltalán nem hiányzik a mozi. :/ (A láthatáron lévő filmek közül max a Bond mocorogtat valamennyire.)

  2012-ben a pécsi Uránia moziban adták nagyvásznon a foci EB-meccseket. Focis körítés, a büfében volt sör, volt mindig csomó külföldi szurkoló. Idén is lesz foci EB, ráadásul mi magyarok is kijutottunk, moziélményként konkrétan ennek örülnék a legjobban. :D (ami a filmek szempontjából valahol elég szomorú)

 9. Black Wiidow,Fast9,Dűne,James Bond.
  De annak ellenére,hogy már láttam,nagyon várom a Godzilla vs. Kongot is nagyvásznon.

 10. Hmmm… kicsit már elvesztettem a fonalat, hogy mi az ami még kivár… de igen a Dűnéről biztosan tudom, és azt várom is. És a Black Widow-t is moziban fogom nézni (bár félek, hogy nagyon közepes lesz).

 11. Az összes Marvel, Fast9, Bond, Hang nélkül 2, de majd itthon, moziba nem engednek be!

 12. Érdemes lenne majd egy felmérést végezni, hogy a Covid után minden visszatér-e a régi kerékvágásba, vagy az emberek már annyira megszokták fotelből nézni a filmeket, hogy nem mennek vissza a moziba. Egyelőre én az utóbbi kategóriába tartozok, de azért ez még változhat…

 13. The Green Knight. még a The Batman ugrik be ami érdekel, de az még odébb van

 14. A legjobban várt a Dune, Ghostbusters: Afterlife, Spider-Man: No Way Home, de elsőként a Black Widow-ra megyek,ha minden jól megy.

 15. Benedetta Július
  The Many saints of Newark október
  Mátrix 4 december

 16. Fast 9 ugrott be egyből, dobjuk el az agyunkat!

  Kommentek alapján beugrott a Dűne és a Bond is.

  Egyiket sem tudom megközelítőleg sem, hogy mikor jönnek a moziba…

 17. reflexből Top Gun és Dűne amin nem kell gondolkodjak, és ezeket nagyvásznon akarom látni, itthon nincs is rendes mozis setup csak egy laptopon filmezgetek

 18. Dűne. Más nem is ugrik be, nem is tervezek moziba menni, talán a Black Widow érdekelne, de sok a munka.

 19. bagatel, de összes blockbuster :D
  Jó összes marvel ,…..
  halálos iramban kövi része
  john wick4
  m4trix

 20. Kicsit odébb van, de az egyetlen film amit ha nem érek meg, arra azt mondom, hogy kibaszott velem az élet, az az Avatar 2.

 21. Így hirtelen Dűne, Shyamalan Old-ja, esetleg Nő az ablakban, de az köv héten kijön.

 22. Szerintem sokakkal egyetemben utoljára moziban a TENET-et láthattam és mostanra már annyira kiéheztem,hogy szinte bármi jó lenne… :D Hahaa! Na azért annyira nem,de Black Widow, Bond, King’s man, The Suicide Squad, Free Guy,jöhetne már! :)

 23. Sajnos mi még nem gondolkodunk ilyesmiben, majd ha meglesznek az oltások. Még nem pörögtem rá a témára így most azt se tudom minek mi a hazai premierje. Nekem amúgy se szokta adni a legtöbb blockbuster – a legtöbb jót ilyenkor tavasszal vagy ősszel találom – ráadásul még jó pár ami érdekel egyenesen streamingre jön elég csak a jövőheti Oxigén vagy Nő az ablakban-t megemlítenem.
  Sajnálatos, hogy emiatt az igazolványos dolog miatt a tervek szerint nyár első felében érkező F9 vagy Sokkal több mint testőr 2 stb. biztos megsínyli majd a hazai pénztáraknál. Emiatt én inkább az év második feléből emelnék ki párat az ismertebbek közül amik érdekelnek:

  – Reminiscence (de azért egy hivatalos teljes előzetest szeretnék már lassan látni)
  – Malignant (szintén)
  – Dune

 24. No time to die, Dűne és még…
  a Top Gun Maverick (Kosinski miatt)
  Matrix4 (a kíváncsiság miatt, hogy mégis mi a fenét lehet összehozni a Reloaded-Revolutions lejtmenet után ebben a témában – de remélem jól meglepnek):)

 25. csak azért is Spiral,
  de a Conjuring 3 is várós, nagyon eltérőnek tűnik az eddigiektől.

 26. Rocky IV directors cut
  Bond
  Top Hun
  Free guy
  FF9
  Matrix 4
  Spiderman
  Black widow

  Vannak azért ígéretes projektek..és ha úgy alakul elmegyek moziba, hogy támogassam a piacot de itthon is megvan az élmény

 27. Dune, Top gun. A démonok között3. Részét a rendező miatt nem nézem meg moziban

 28. Összes Marvel
  Bond
  Kingsman
  Dűne
  Hitman’s Wife’s Bodyguard
  Lelki ismeretek
  Raya
  Hang nélkül 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.