Chris D’Elia = Tig Notaro

Gondolom többségetek nem követi a bulvárt, de tavaly Chris D’Elia ellen is érkeztek vádak, köztük olyan is, hogy több 18 év alatti lányra nyomult. Az ügynöksége rögtön kitette a szűrét.

Ez csak azért van itt most, hiszen nem is nagy névről van szó, mert az Army of the Dead-ben is szerepelt volna, és ma tegnap kijött egy cikk (SPOILERES A FILM FINÁLÉJA KAPCSÁN) arról, hogy a már leforgatott jelenetekben miképp cserélte ki Zack Snyder a színészt Tig Notarora.

It would have been a logistical nightmare to bring back Army of the Dead’s cast for reshoots during a pandemic, so Notaro would have to film almost all of her scenes in front of a green screen with no other actors in sight, and Snyder’s team would then edit them into the existing footage. 

Ami érdekesebb, hogy teljesen kitörölték D’Elia karakterét, hogy legyen helye a képen Notaro-nak a saját módján eljátszani a karaktert.

 “Because I was the only one on set, I started to think I was the star of the movie. Then I told Zack that I realized, Oh, not only am I not the star, but a lot of these shots are me blurred out in the background.” Snyder rewarded her efforts with a fake Oscar statuette for Best Out-of-Focus Actor.

11 hozzászólás a “Chris D’Elia = Tig Notaro” bejegyzéshez

  1. Szerintem ez a nő borzalmasan rossz színész. Star Trek-ben falat kapartam, amikor csak megszólalt.

  2. Hát eddig a nőről semmit nem tudtam, csak hogy úgy néz ki mint Tom Cruise fog 20 év múlva…
    Arra kíváncsi leszek mennyire fog kilógni a filmben az utómunka.

  3. human: Nőiességet nyomokban sem tartalmaz Notaro, ne csináljunk már úgy, mint amikor Ruby Rose-t nézik férfinak, az tényleg röhej.

  4. Par eve mellrakja volt es dupla mastectomiat hajtottak rajta vegre (ertsd. leoperaltak a melleit). Csak a kontextus veget…

  5. Szerintem feldobta a Star Trek Discovery legénységét. Én ott bírom a szarkasztikus karakterét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.