Részletek: Black Widow, In The Heights, The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Tegnap jött pár filmből részlet, ezeket dobtam egy posztba és nem háromba, mert mindről volt már trailer úgyis. Az első rögtön a Black Widow, amiben Budapesten megy az akció. Mögötte daloló fiatalok, és ördögűzés.

human
írta
2021. 05. 17. 16:55
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Részletek: Black Widow, In The Heights, The Conjuring: The Devil Made Me Do It” bejegyzéshez

  1. Reménykedek a Conjuring új részében, de nekem a nappali szakadék meg erdei helyszín nagyon idegen. Ez a film egy régi házban/kastélyban működik a legjobban, nemhiába játszódtak az eddigi Conjuring filmek szinte egytől egyig ilyen helyszíneken. Nem tudom, hogy mennyire fogja megszenvedni a film a nappali és nyílt terepes jeleneteket, de nálam ez nem a legjobb ötlet. Az első részben is az volt a para, hogy egy hátborzongató házban,illetve annak pincéjében vagy ördögűzés közben. Kint a mezőn, vagy a nyílt utcán ez már nem szarattat be annyira.

  2. Fekete özvegy. Epic. Budapesten akció. Epic. A fekete özvegy budapesten akciózik. Epic. Merthogy itt forgatták a filmet. Epic. I love Szkarlett Johannson. Epic. Szerencsések a budapesten lakó népek. Epic. Sok sört ittam. Epic. Várom a filmet. Epic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.