Snake Eyes-előzetes: ha ez a new level akkor kapcsolják ki?

Befutott a GI Joe spinoff film, ami minden ninják ninjájának előzménytörténete, avagy megtudjuk a motoros sisakos kardos csávó miképp került.. hova is? Mi volt ő a GI JOe filmekben amikre már senki nem emlékszik? Ez lenne a franchise Iron Man-szerű rebootja?

Akciójelenetek azért vannak.

human
írta
2021. 05. 17. 14:34
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Snake Eyes-előzetes: ha ez a new level akkor kapcsolják ki?” bejegyzéshez

 1. Lehet tévedek, de ő nem tett némasági fogadalmat gyerekként, mikor a befogadott kis srác a későbbi fehér ninja megöli a mesterüket?

 2. bevallom fogalmam sincs, de nyilván eltérhetnek a régi dolgoktól, ha most indítanak egy franchiset tulajdonképpen ezzel.

 3. Hollywood szánalmas vergődése, hogy megnyerje az ázsiai piacot egyszerűen fantasztikus. Még Snake Eyes karakterét is félig ázsiaivá változtatták, hogy több pénzt tudjanak kifacsarni az ázsiai piacból. Amúgy ez szerintem egy verseny az mcu-val, ki tud trágyább harcművész, illetve ninja filmet csinálni, miközben próbálnak az ázsiai market kegyeiben járni. A shang chi hulladék után itt van ez, még jó, hogy az ázsiai piac utálja mindkettőt, és tudják, hogy csupán olcsó, gagyi, pénzéhes próbálkozások. Hollywood lejárattja a kultúrájukat, miközben ezerrel nyomatja alatta az amcsi rap-zenét. Hányás az egész, minden fellelhető benne, ami csak negatívumként Amerikáról és Hollywoodról eszembe jut. Ez a totál ellenkezője a japán szamuráj tradícióknak, illetve igazából minden keleti kultúrának. Akkora bukás lesz, hogy nemigaz, az egyedüli reményük szerintem az, hogy hátha megnyitnak addigra a mozik mindenhol, mert akkor ugyebár mindegy, hogy mit okádnak a filmvászonra, a moziélményre kiéhezett tömegek bevonulnak. Érdekes, ahogy visszafele fejlődik a filmipar. Én pedig már azt vártam, hogy idővel elhagyják ezt a halálosiramban-szerű ocsmány gagyiságot, erre pont fordítva: minden filmet azzá alakítanak át a nagy lé reményében. Kurvagáz az egész. Nem veszik észre, hogy minél jobban próbálnak benyalni egy adott célcsoportnak, annál nagyobb a beégésük.

 4. Szép eredmény lesz ha ebből valami elindul, letűnt korok cool hőse ez a Snake eyes.
  A legutóbbi GIjoe próbálkozást meg kétszer láttam már, legutóbb pár hete, de annyi maradt meg belőle, hogy meglepődök mikor színre lép Bruce Willis.

 5. “Amúgy ez szerintem egy verseny az mcu-val, ki tud trágyább harcművész, illetve ninja filmet csinálni, miközben próbálnak az ázsiai market kegyeiben járni. ”

  bár nem teljesen értek egyet, ellenben a verseny az mcu-val rész telitalálat :D

 6. Szegény Tokyo, ez annyira fosnak tűnik, hogy lehet véget ér a hollywood-i karrier mielőtt elkezdődött volna.

 7. Meh, jó lesz itthonra, ha nincsen más. Viszont ebből nem lesz franchise.

  Ha már értelmetlen, gyenge pengeváltásokat akarnak elénk rakni, akkor követelem, hogy rebootolják az Amerikai Ninja-t. :)

 8. Az a nagyon gáz ebben, hogy a G.I Joe-t mint címet keverik össze azzal az ázsiai folklórral, harcművészettel, amit a derék fehér amerikai átlagpolgár gondol róla. Rohadt erőltetett az egész. Nyilván full sablon az egész, neonfény előtt harcolni az esőben, öreg mester, vidéki környezet a tréningre, nagy vergődés, hogy méltó-e a kardra, sisakra. Az egész kb. a Karate kölyök, Amerikai nindzsa, meg a többi ilyen ázsiainak hazudott misztikummal nyakon öntött műanyag trágyakupac. Pedig Snake Eyes-filmet nem a világ legbonyolultabb dolga lehet készíteni.

  Ott a John Wick, kő egyszerű, mégis működik, sokan szeretik. Legalább azt másolnák.

 9. Ez tényleg rettenet, semmi Snake Eyes nincs benne, simán lehetne Amerikai Ninja 40. rész.

 10. A marketing osztály “jól” dolgozott, annyira “megérintett” a trailer, hogy minden poszthoz be kell írnom. :)

  Az új Mortal Kombat film jobb, mint ez a csoda, csak hogy belőjük a színvonalat…

 11. Milyen negatívak vagytok!! Ez az első film, univerzum építés, lehet közepes lesz, de utána még lehet szintet lépni. Belépőnek talán jó lesz. Én nem temetem!!

 12. miért kezditek ennyire elfogadni, hogy pilotokat adnak moziban “majd a következő jó lesz”. Nem, ennek kell jónak lenni!

 13. A legrosszabb, amikor amerikaiak csinálnak “ázsiais” filmeket. Ezek sosem működnek, mert az amerikai író, rendező, még ha amerikai ázsiai is, már nincs az otthoni kultúrában, vagy mivel amcsi piacra csinálják, óhatatlanul “amcsi film” lesz amcsi klisékből.

  Ha ázsiaiakkal akarok filmet nézni, akkor Hard Boiled, Yellow Sea, Bittersweet Life, God of the Gamblers, Memories of Murder, Johnnie To művei, a Mr Vengeance filmek… Meg is nézem a Missiont gyorsan, hogy lenyugodjak :)

 14. Annyira érdektelen, hogy a trélerre is sajnálom a 2 percet.
  Az ilyen tervek miként élik túl a pitch-et, és jutnak el konkrét munkálatokig? Hogy erre valaki tényleg rábólint, hogy oké mehet… Érthetetlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.