Money Plane őszintén

Komolyan, ki látta ezt a katasztrófát? A tavalyi év egyik meme filmje, amiben egy repülőgépen levő illegális kaszinót pakolnak ki, ami akár egy szórakoztató valamit is szülhetne, hanem ilyen borzasztóan lenne az egész megcsinálva. Ez nem B-film, ez Room. Ja és a Honest Trailer vendége a Pitch Meeting erre, super easy, barely a cameo.

human
írta
2021. 05. 19. 03:02
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Money Plane őszintén” bejegyzéshez

  1. Legjobb komment a videó alatt, ami nagyjából össze is foglalja a filmet mint jelenséget:

    “A készítők helyében én felvezetném eredményként a Money Plane IMDb és Wikipedia oldalára, hogy összehozott a weben egy Honest Trailers + Pitch Meeting crossovert. Már csak emiatt sokkal többen meg fogják nézni a filmet online, mint egyébként tették volna.”

    :DDDD

    Egyébként meg köszi a tippet human, végignézve a videót igazi sírva röhögős tressnek tűnik, annak a tipikus százdolcsiból forgatott, pankrátorokkal, lecsúszott színészekkel és jó mellű statisztacsajokkal teli amerikai rögtön-DVD-re zsének, szóval rá is lesek majd valamikor.

    Mondjuk szegény Thomas Jane is hova jutott, de hé, legalább úgy keresett némi lét, hogy úgy tűnik, ki sem kellett lépnie a házából a forgatáshoz. :P

  2. Erről az jutott eszembe, hgoy ez az Edge nevű pankrátor benne volt a Hegylakó 4-ben… amit megnéztem MOZIBAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.