The Ice Road-előzetes: nehéz a kamionozás

Now i’m angry. Ilyet szól a jeges utakon kamionost alakító Liam Neeson, aki pár társával egy beszakadt bányába szállít gondolom egy fúró felszerelést. Kiderül, hogy nem véletlenül jártak úgy a bányászok, valaki a segítséget szállító kamionokat is szabotálni akarja.

Sajnos nem tűnik erősnek ennyi alapján, mintha lefelé tartana Neeson az akciófilmjeiben, mármint egyre rosszabb technikai minőségűeket vállal el.

Backup:

human
írta
2021. 05. 19. 01:28
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “The Ice Road-előzetes: nehéz a kamionozás” bejegyzéshez

 1. Biztos ismeritek a jéglovagok reality sorozatot, mikor ilyen tájakon mennek kamionnal.

  Lényegében ez az, csak van akció.
  Szereti a havat nesson, a hótolos filmje,most ez.

 2. Meg a Grey. A becsületes tolvaj jó volt de az utána lévő filmje az a mexikói borderes nem érdekelt trailer alapján. De ez tetszik havas táj nálam is dob egy kicsit az élményen.

 3. A Nobody utan neztem meg,a Marksman filmet, haat olyan lassu volt,mintha matrixba neztem volna :D Liam is oregszik,nehez mar jo filmet csinalni neki.Azert megnezem :)

 4. Liam Neesont szoborként kellene kiállítani mint Han Solót. Nem sokoldalú színész, de a Takennel nagyon ráéreztek, hogy megy neki ez a fajta figura. Abban az elrablós jelenet egyfelől zseniálisan volt megírva, másfelől olyan jól mondta el azt a 10/10-es módon megírt monológot, hogy a hátamon felállt a szőr, és biztos vagyok benne, hogy ha majd meghal és valamilyen gálán összevágnak neki egy ilyen “im memorian…” klippet, az a jelenet fogja a legnagyobb hangsúlyt kapni, ami – belegondolva – elég nagy teljesítmény, tekintve, hogy egy C-kategóriás, direct-to-video akciófilmből van. Szóval ott kurva nagyot villantott, hogy mekkora színészi tálentum is van benne, anélkül nemhogy nem lenne ez az egész “öregember pakol” zsáner, de az ő karrierje is véget ért volna, lehet.

 5. de hát Neeson már előtte is volt, pl Star Wars, vagy a Schindler’s Listben is alakított, Love Actually, Kinsey, Michael Collins, ezek még imdb nélkül is beugranak. Baromira nem hiszem, hogy a Taken nélkül nulla munkája lenne, de tény hogy nem lenne túl 20 akciófilmen :D

 6. @human

  Nem fejtettem ki, de a Taken idején azért már eléggé leszállóban volt a karrierje. A filmek amiket felsoroltál, egyik sem miatta lett népszerű (bár mindegyikben nagyot alakított), a Taken viszont csak és kizárólag miatta lett egyáltalán tényező és nem mellesleg zsánerteremtő.

 7. Na, azért öregember pakol már volt a 70-es években is, Death Wish ugye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.