Képeken a School For Good and Evil

Paul Feig új filmje lesz a The School for Good and Evil, és a szereplőgárda már most durva, jó lesz őket a szappanopera szerű gagyi Feig fényképezésben látni: Laurence Fishburne, Michelle Yeoh, Kerry Washington, Charlize Theron (utóbbi van vörös hajjal). A fiatalokat Sofia Wylie és Sophia Anne Caruso alakítja majd, hiszen egy YA regény feldolgozásáról van szó, aminek itt a teljes tartalma. Suliba járó gyerekek.

7 hozzászólás a “Képeken a School For Good and Evil” bejegyzéshez

  1. Theronnak milyen jól áll a vörös. Ha nem musical lesz, lehet megnézem:D még akkor is, ha netflix :DDD

  2. Mi a gond Paul Feig-gel? “Ghostbusters”-t leszámítva, nem rosszak a filmei. A Heat meg a Spy kimondottan jó filmek. Ja és ott van a 7/21-es The Office rész ami nagyon nagyon jó.

  3. .3
    Nem maga a sztori a gond amit felmond – azt mindenki döntse el, hogy tetszik vagy nem – hanem Paul Feig arról híres, hogy kb minden filmje úgy néz ki mint valami low-budget sitcom valamelyik húszadrangú TV csatornáról. Bántóak a színek, minden egymás-hegyén hátán, mintha össze lenne gányolva a kép. Mer sanszos, hogy őt ez így nem is érdekli.
    Pedig csak nem árt, ha egy rendezőnek van némi jóízlése látvány terén, ha már filmet rendez és nem könyvet ír vagy ilyesmi. :)
    De tolja, az tény.

  4. Play :DDDDDD azért a szelleme kísértett a Superintelligence-ben! Bár McCarthy férje még Feignél is rosszabb rendező, budget Feig.

  5. plusz Feig híres arról is, hogy lebassza a kamerát aztán megy az imporvizáció, akkor is ha a karakterhez nem illik 1-1 poén, simán bennmarad a filmben, hiszen forgatáson vicces volt. Ami igen, egy sitcomban nem gáz-

  6. Felőlem aztán minden egyes Feig-et említő posztban vagy megjegyzésben köpködheti a savat rá human, szerintem akkor is teljesen vállalható vígjátékokat csinál az ürge. Szerencsére nem adaptálom más (lesújtó) véleményét, ha százszor is leírja, hogy gagyi, annak minden szinonímájával, maradok a sajátomnál. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.