Már csak a Sucker Punch rendezői kell, nem?

Zack Snyder azt mondja, hogy a jobban eladhatósághoz eléggé át kellett strukturálni a Sucker Punchot, szóval abból is létezik egy rendezői változat. Most akkor ráeresztette a fanokat erre is? Pedig a Warner-Discovery összeolvadás miatt eléggé elfoglaltak épp a #restorethesnyderverse nyomásával.

human
írta
2021. 05. 20. 01:48
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Már csak a Sucker Punch rendezői kell, nem?” bejegyzéshez

 1. A Sucker Punch nagyon látványos és élvezhető film a csajok és az akciók miatt de számomra kicsit értelmezhetetlen az álomszekvenciák olyan szempontból, hogy a történések az a való világgal párhuzamosan futnak de miért látja úgy ahogy látja a főszereplő. A másik, hogy csak ő látja így a dolgokat vagy mindegyik szereplő és ha igen miért?

 2. hát… nekem aztán nem kell :D egy kezemen meg tudom számolni, hány filmet lőttem ki és a sucker punch köztük van.

 3. Nekem amúgy nagyon tetszene, ha bevett gyakorlattá válna ez a kompromisszummentes vágás a mozis változat után. A Justice League-en szinteket emelt (volt honnan felemelni), és a Sucker Punch is pont olyan látványos, de kusza és összefüggéstelen film, amiből simán kinézem hogy egy négyórás verzió meg tudná menteni.

  (Én amúgy egy közbeiktatott pisiszünettel simán beülnék négyórás filmekre moziba is, de ez csak saját perverzióm, ilyen nyilván nem lesz.:))

 4. Nekem (is) az volt a bajom a filmmel, hogy alomjelenetek az alom mivoltuk miatt teljesen veszely nelkuliek, eppen ezert unalmasak voltak. Ezen nincs az a “cut”, ami valtoztatna. Eppen ezert egy ZS kategorias akciofilm szorakoztatobb tud lenni.

  Kivancsi lennek letezik barki, akit a film a latvanyon tul erzelmileg kicsit is megerintett volna.

  Valamiert nekem a Cure for Wellness testver filmje.

 5. “Nekem amúgy nagyon tetszene, ha bevett gyakorlattá válna ez a kompromisszummentes vágás a mozis változat után.”

  de ez iszonyat sok pénz, hiszen a kivágott jelenetek jó része sokszor nincs is kész vizuálisan, már ha blockbusterekről beszélünk.

 6. ott már neccesebb lenne összehozni a 4 órát, mert azóta azok a színészek öregedtek már annyit, hogy kibukjon a szög a zsákból, másrészt nincs több sucker punch film amiből átcgi-ozhatna jeleneteket a “original cut”-ba utólag. ahhoz már nem tudom milyen hülyének kellene néznie a fandomját, hogy azt is megkalálják, hogy eredetileg ilyen és olyan volt, bár már most se tartja őket túl sokra, hiszen a zsjl átbaszást is meglépte.

 7. Lehet egyedül leszek ezzel, de én imádom azt a filmet, de kizárólag az Extended Cutot, ahol egy csomó minden értelmet nyer, ami a mozisban csak lógott a levegőben. :)

 8. Én valamiért úgy értelmeztem a filmet, hogy az egész film csak a lány fejében játszódik mivel lobotomizálták…..csak az a jelenet nem időrendben lett bemutatva,hanem a film végén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.