Voltál már moziban idén?

Ma is jött közlemény, hiszen csütörtök van, régen ez volt A Nap, hogy mától vetítik a Tom és Jerry filmet, és erről ugrott be, hogy valaki volt-e már a kevés nyitva levő mozik egyikében innen? Csak kíváncsiság részemről, semmi bélyegzés vagy ilyesmi.

Ugye a Cinema City még kivá… izé, kiképzi az új munkaerőt a nyitásra, de a Budapest Film alá tartozó mozik (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) már nyitva vannak, egyelőre borzasztó nézőszámokkal. Godzilla mellett lehet nézni Promising Young Womant, My Salinger Yeart és hasonlót.

Ha jól látom, akkor nem maszkban kell ülni a nézőtéren, sem a fent említettekben, sem pedig ahogy a Cinema City tervezi a nyitását. Hát érdekes világ lesz ez, de nyilván van olyan, akinek ez már bőven belefér a vállalt kockázatba. Vagy megvan a 2 oltása és Marcinak is hívják?

human
írta
2021. 05. 20. 16:38
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Voltál már moziban idén?” bejegyzéshez

 1. Én igen is meg nem is. 3-an voltunk a teremben. Wendy-t akartuk megnézni. Nem néztük, technikai okok miatt. Ellenben visszaadták a jegy árát.

 2. Igazából mennék már moziba, de sem a filmkínálat, sem ez a kettős szabályozás (oltatlan 18 év alatti bejöhet oltott felnőttel, WTF?) nem igazán ösztönöz. Van arra amúgy valami szabályozás jelenleg, hogy legalább 1-2 szék kimaradjon az emberek között, vagy oda ül mindenki ahova akar?
  Szóval egyelőre én még nem tervezek menni.

 3. Bachstein: Az egyetlen szabályozás, hogy a büfé/jegypénztár előtt még nem ehetsz vagy ihatsz semmit vagy veheted le a maszkot, csak már a teremben.

  Birds of Prey-t láttam utoljára tavaly februárban, a jelenlegi kínálat hidegen hagy. Szerintem a Furious 9-ig nem robban be a nézőszám, abban látok leghamarabb nagyobb potenciált, aztán meg jön a Black Widow.

 4. Értelmes filmre és második oltásra várok. :) Utóbbi június 20., előbbi meg jóég tudja mikor. Talán a Black Widow majd júliusban.

 5. Még várom a 2. adagomat, addig semmiképp, és maszkban sem fogok filmezni az is biztos. Akkor inkább sorozatozok otthon.
  Amúgy is ránézve a Cinema City “hamarosan” palettájára, egyedül a Dűne izgatja a fantáziámat, de hát azt is még előbb el kéne olvasni…

 6. A legjobb haverommal megfogadtuk, hogy amint lehet megyünk. Nos, mentünk, de a film pocsék volt (Valaki a túloldalon), ellenben jól elszórakoztattuk egymást a film kiparodizálásával. Ami meg szerencsére senkit sem zavart, mert ketten voltunk.

 7. Szombaton kapom az elsőt, idén még nem moziztam, nem is nagyon tervezek, de mélyen belül a Dűnére azért jó volna elosonni..

 8. Mennék, de nincs oltási igazolványom és nem is lesz, nem oltatom magam. Viszont túl vagyok a víruson, de a védettségi igazolvány semmire se használható, amúgy most jár le. Maszkot se vennék, ha nem kötelező. Utcán se hordom. Szóval egy jó ideig csak a házimozi lesz.

 9. Bőven túl vagyok a 2 oltáson.
  Várok a Cinema City nyitására, így még nem voltam.
  Black Widow biztosan moziban. Előtte meglátjuk.

 10. Városomban van egy Cinema City, és az úgynevezett Belvárosi Mozi – az immár száz éves, patinás intézmény. Volt alkalmam beszélni nemrégiben az utóbbinak az igazgatójával, hogy mi a helyzet. Mondta, hogy a nyitás napján nagyon örültek mind a KETTŐ látogatójuknak. :O Hétvégére azonban, szintén ,,örvendetesen”, megemelkedett kábé 25-re. Végül is több mint tízszeres látogatógyarapodás. :)

 11. A második oltásomon is túl vagyok már 2 hete, így ma, hogy már kedvemre való néznivaló is akadt és szerencsére nem kell CCre várni, meet van moziüzemeltető, aki tényleg nyitni akart, mindjárt 2 filmet is megejtettem, 2 külön moziban. És bár itthon már mind a kettőt láttam(Godzilla King Kong ellen, Ígéretes fiatal nő), mivel tetszettek a nagyvásznon is megszetettem volna nézni őket, ahol még jobban mutatnak.

 12. 10 napja túl vagyok a második oltáson és holnap kimerészkedek vásárolni a fővárosba.A Sugárban megy a Kong Godzilla ellen amit mindenképpen megtekintek nagyvásznon,mert baromira tetszett és hiányzik már a vászon.
  Tavaly elkezdtem UHD-ket gyűjteni,de azzért az nem ugyanaz.
  Kell ez a rituálé az utazással meg minden.

 13. Nem voltam még moziban az idén, és egyhamar nem is tervezem. A megyeszékhely plázájába éppen már mehetnék, ha akarnék, de a hat film közül, amit jelenleg adnak, legfeljebb egy érdekelne, azt pedig már láttam itthon. Annyira berendezkedtünk arra az elmúlt egy évben, hogy csak a szükséges esetekben mozdulunk ki a faluból, hogy egyelőre nem is kívánkozok a nagyvárosba, elszoktam a “csavargástól”. :)

 14. Én sem tervezem beolttatni magamat mostanában, így igazolványom sem lesz egy ideig biztosan.
  Szóval úgy tűnik, marad a projektoros megoldás egyelőre, amit persze sajnálok, de majd elválik, mit hoz a jövő:)

 15. Én még megvárom, míg valami szórakoztató(nak remélt) film nem lesz, addig felejtős.

 16. nem, nemtom mi a francot nézhetnék, nem is érdekel valahogy annyira, hogy megnézzem a műsort. a green knight-ot kivárom

 17. Black Widow az első ami játszhat idén júliusban de jó lenne ha értelmesen működne legalább egy lánc. (Vagy csak oltott vagy kötelező maszk.)

 18. Utoljára a TENET-et láttam moziban… Most meg kivárok,hogy ha lesz olyan amit érdemes lesz megnézni akkor mindenképpen mennék,maszkban vagy anélkül az már lényegtelen!

 19. Utoljára én is tavaly nyáron voltam a TENET-en, mennék már nagyon, a Hang Nélkül 2 lesz az, szerintem amit először nézünk, amint nyit a CinemaCity

 20. Szintén a TENET-et néztem utoljára tavaly nyáron. Mennék már moziba, de egyelőre nincs olyan film, amire beülnék.

 21. 1. érdekes, mert nem a félsz miatt, de valahogy annyira kikerült a rutinból a mozizás, hogy elszoktam/szoktunk tőle. például ha normál helyzet lenne, valószínűleg a Those who wish me deadre beülnénk többen, már a megszokás miatt is (kicsit érdekesebb film, Taylor Sheridan, miért is ne) – most meg el sem gondolkodom rajta.

  2. nyilván az is bejátszik, hogy nincsen must see film a mozikban, ha mondjuk a Dűne most indulna, biztos mennék.

  3. kicsit vissza kell pörögni, ahogy majd elkezd az ember jobban kijárni, kiülni erre-arra, étterembe menni, utazgatni stb. valószínűleg ehhez is jobban megjön a kedv. azt mondanám így, hogy a Wrath of man lesz majd a következő moziban nézős darab, ha addig nem lesz valami nagyon komoly negatív hullám.

 22. Nekem se oltás, se a legtöbbször gagyi “moziélmény” nem hiányzik, szóval marad a házimozi. Jobb is így.

 23. Esetleg a Dűnére a nagy vászon miatt. De inkább egy sör szabadtéren :)

 24. Kedden kaptam meg az első oltásomat, június 22.-én jön a második, rá két hétre már menni akarok.

  Nekem is a Tenet volt az utolsó… most talán majd a Qiuet Place folyatás vagy a Black Widow lesz az első. :)

 25. Nekem is Tenet óta semmi. Nolan nem újranyitotta a mozikat a filmmel, hanem elbúcsúztatta.

 26. Idejét se tudom mikor voltam utoljára.
  Június közepén telik le a plusz két hét, egy Gozillát szeretnék IMAXben nézni, nálam ez hagyomány, direkt nem tékáztam eddig a filmet.

  De ezt leszámítva nem tervezek visszaszokni a moziba (nyilván otthon nincs IMAX technológia, de Monsterverse film is csak 3évente egy van, szal…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.