Cavill lehet a Hegylakó

A Lionsgate-nál futó Highlander rebootról van szó, amibe a Deadline szerint megérkezett Henry Cavill főszereplőnek. Nem tudni pontosan kit alakít, mármint milyen sztori lesz, újrázzák-e az eredetit, a klasszikus, az érinthetetlent.

A rendezőnek továbbra is Chad Stahelski (uJohn Wick) várható. Ezek szerint nem halt el az utóbbi 3 évben a projekt, amikor legutóbbi hallhattunk róla.

human
írta
2021. 05. 22. 01:46
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Cavill lehet a Hegylakó” bejegyzéshez

  1. az oké, hogy VHS-en anno nagyot ment, de mindegyik rész bukott a moziban. kult státusz, meg számos feldolgozás ide, vagy oda, ez nem egy húzónév, egyáltalán nem látom mit akarnak ebből kihozni.

    Cavill + Stahelski érdekes kombó, de sokkal piacképesebb tőlük sem lesz. lehet indítanak egy alacsony költségvetésű, komolyabb, véresebb darabbal, hátha rákap a közönség és később jól megy, mint a John Wick.

  2. @abelh:
    Hol számít ez már, mikor minden szutyokból csinálnak remake-et meg reboot-ot? Ha a Dóra, a felfedezőből lett film, épp a Hegylakót ne reboot-olnák?

  3. Én már inkább valami Mass Effect bejelentésre számítottam. Kiderült már miért volt nála az instagram postjában az a ME szövegkönyv?

  4. Henry Cavill számomra baromira szimpatikus, simán az eddigi legjobb cast-ötlet erre a filmre. Őt tényleg el tudnám képzelni, baromira jó lenne benne szerintem. Egészen jó színész és mellette még emberileg is van benne valami, ami miatt szimpatikus – nem csak egy megjátszós humor herold, mint pl. Reynolds – szerintem vele el lehetne adni a filmet. ellenfélnek meg jó lenne Jason Momoa Kurgan-nak. Vagy az a srác is lehetne egy jó fő ellenfél, aki a Creed II-ben az ifjú Drago-t játszotta. (Szerintem ő is nagyon jó volt abban a filmben, pl. jobban tetszett a játéka, mint Jordan-é.)
    Mentora pedig lehetne Liam Neeson pl. (Jó, ő nem egyiptomi, mint Connery volt a filmben egykor, de simán lehet ő is “hegylakó” skót, vagy maradhat ír is.)

    Hú, de jó film lehetne ebből, ha olyan lenne, mint az első rész volt egykor.

  5. Gyerekek, én már annyira ki vagyok éhezve valami eredeti ötletre! De tényleg. Ma már 10 filből 9 valaminek a folytatása, remake-e, reboot-ja, spin-off-ja, valamelyik franchise része. Szinte nincs egy önálló, eredeti elképzelésre alapuló film már. Számomra az iszonyúan hervasztó és unalmas. :/
    Bármennyire szerettem bizonyos régi filmeket, meglehet azért szerettem őket, mert újat mutattak nekem, nem akarom újracsomagolva megkapni őket újra meg újra.

    Pixar Luca, az egyetlen ami eszembe jut most, ami tényleg egy eredeti új film lesz. Ennyi?

  6. Ha valami TÉYNLEG megérdemelne egy rebootot, az a Hegylakó. Egyfelől mert az egyik folytatás rosszabb mint a másik (legendás mértékben), a sorozat viszki-szódával elmegy (pl. a Figyelők egy egész jó ötlet volt szvsz), de maga az eredeti film is rosszul öregedett, amolyan kvintesszenciális 80-as évek beli film kivitelezésben – annak minden jó és rossz tulajdonságával együtt. A legjobb dolog, amit az a film eredményezett, hogy a Queen pár legjobb számát inspirálta, na az viszont lehetetlen reprodukálni.

  7. Connery egyiptomi a hegylakóban ? Valamiről lemaradtam ?
    Juan Sanchez Villa Lobos Ramirez 2. Fülöp Király aranymívese volt tudtommal! Nem ?

  8. @Busmen

    Akkor nézd meg még egyszer, egyiptomi, ő maga mondja – azt hiszem akkor, amikor a csónakos egyensúly-próba van.

  9. Az eredeti filmben egyiptomi igen… Aztán jött a Highlander II a Zeist bolygóval.:)
    (Tudnak ezek a forgatókönyvírók):))

  10. 10: Számból vetted ki a szót. A hegylakó egy zseniális sztori, néhol remek hangulattal, isteni zenével, de alapvetően POCSÉK rendezéssel. Egy olyan rebootot látnék szívesen ahol kijavítják ami gagyi és átmentik ami működött.

  11. Vajda Gábor: nyugi, minden rendben lesz a zenével, a Princes of the Universe-t majd elénekli Weekend, a Who wants to live forevert meg Billy Eilish. :D

  12. Nem tudom elhinni, hogy egy olyan remake-nél, ami 2010 után készült képesek voltak egy tökéletes castingot összehozni.

  13. @Endymion

    Nem akarom kipukkasztani a buborékodat de amikről azt hitted, hogy eredeti ötlet volt az mind remake vagy reboot (vagy csak ferdítettek, hogy X film, könvy stb. volt az “inspiráció”) volt csak akkor még nem tűnt fel. Ha jobban utánaolvasol akkor láthatod, hogy ugyanazokkal etetnek minket már hosszú évtizedek óta csak más csomagolásban.

    De, hogy a hírhez is hosszászóljak ez akár még nagyon jól is elsülhet. Még ha szódával elmegy kategória lesz is akkor is klasszisokkal jobb lesz mint a második, harmadik és brrrr…az ötödik Hegylakó film volt.

    Azért remélem, hogy Christopher Lambert, Clancy Brown és Adrian Paul cameo-zik. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.