Eternals-előzetes

Nézték ahoyg csodás dolgokat alkotnak, sosem szóltak bele az Építészek a dolgokba, egészen mostanáig. Az MCU következő rendes filmje, a Phase sokadik tényleges elindítása az Eternals, és úgy tűnik sok színész megjött az MCU csekkjéért.

Itt a trailer, és meg nem tudnám mondani, hogy miről szól, mármint azon kívül, hogy most nem mindent zöld háttér előtt vettek fel, hiszen Oscar díjas rendezőjük van aki szeret naplementét tényleg rögzíteni.

human
írta
2021. 05. 24. 14:29
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Eternals-előzetes” bejegyzéshez

 1. Kíváncsi leszek hogy fognak ennyi új karaktert bemutatni két órában. Azt már bizonyította a Marvel, hogy tud sok karakterrel operálni, de eddig még nem kellett mindenkit egyszerre bemutatni. A galaxis őrzői működött, itt ha jól látom kétszer annyi címszereplő van. Meglátjuk.

  Vizuálisan viszont már most nagyon rendben van.

 2. Volt ez a robot, aki ki akarta pusztítani az emberiséget. Akkor nem segítettünk, mert épp reggeliztünk. Volt ez a tag, aki az egész univerzumot átakarta formálni a saját elgondolása szerint. Akkor nem segítettünk, mert épp ebédeltünk. De most épp rá érünk vacsora előtt, úgyhogy beszállunk a ringbe.

  Ez a baj ezzel a “mi mindig is ittt voltunk, de most bele szólunk” sztorival. A korábbi eseményeket ez nem magyarázza meg. Thanos nem volt elég nagy balhé, hogy segítsenek? :D

 3. de ez forditva is igaz, mekkora lehet a gond ha Thanos – Ultron tagok utan csak most szallnak be :]

 4. Aki bele akart kötni az univerzumba mindig is tudott és jövőben is fog tudni.
  Nyílván nem tudnak mindent egyszerre bemutatni és csinálni is, így is azért ember legyen a talpán, aki le tudta követni a Végjátékig az összes filmet.
  Ha párhuzamosan ez is futott volna, akkor tényleg rip, hogy mi merre, hány méter.

 5. Hangulatos, nem ültem fel a hype vonatra, de hát attól még ez jobban izgat, mint a Shang-Chi meg az Özvegy.

 6. Borzasztó kiváncsi leszek hogy a Nomadland-es Chloé Zhao mit hozott össze de szerintem nem fogunk csalódni.

 7. hát nem lettem okosabb, nem is tudom. de szarnak nem tűnik. persze a végére kellett egy nem vicces poénkodás, mint mindig, de ezt már megszokhattuk

 8. Engem nem hozott lázba, pedig imádom a Marvelt. Eddig ez egy nulla. Majd ha többet tudok a történetről, lehet változik a véleményem. Nem érdekelnek ezek a karakterek. Még a Shang csí is jobban felpörgetett. De persze Pókember és a Fekete özvegy van a toplista élén nálam. Mármint idén.

 9. Sokan vannak? :) Aztán még a rosszak (deviánsok) nem is voltak a trailerben (max egy pillanatra)…

 10. Nagyon látványos és egyedi a varázslásuk, mert a művészeti részleg megint odatette magát. Tetszik, hogy ennyi ókori kultúrával fogkalkoznak, beleértve a sumérokat. Kicsit olyan Stargates hangulatom lett, mert imádom az ilyen történelmi-mitológiás-földönkívüli beavatkozós scifiket.

  Kérdés, hogy lehet őket jól és kiegyensúlyozva beilleszteni a meglévő MCUba, hogy más csoportokkal szövetkezzenek (Avengers, Guardians, X-Men, F4)? Vajon tudnak az Inhumans vagy Asgard “istenekről” is? Hogy lesz beintegrálva ebbe Khonsu (illetve a Disney+on vele együtt Moon Knight) és Thanos? Vajon az Eternalsok teremtik meg a mutánsokat majd?

 11. @mic88: ez igaz. Aztán eszedbejut, hogy ez csak egy a fázis filmjei közül, nem az azt lezáró nagy valami. Úgyhogy akkora balhé nem lehet…

 12. Hóbele Jani is itt van? Hú de csodás! Remélem sokan ezt is minimum 3x nézik majd meg moziban.

 13. Csodás…
  “Nagyon látványos és egyedi a varázslásuk, mert a művészeti részleg megint odatette magát” nooffensz de te se láttad a gyűrűk urát😄 abban volt művészet, ez csak műanyag önismétlő cgi amit már 25x láttunk de kinek mi

 14. Első blikkre nem tetszik nincs hype. Nem ismerem ezeket a karakteteket sem. Na majd a trailer 2 remélem már jobb lesz. De engem is inkább a póki3 és a dr. Strange 2 érdekel ebből a phaseből.

 15. “Sokan vannak? :) Aztán még a rosszak (deviánsok) nem is voltak a trailerben (max egy pillanatra)…”

  Az ellen oldalon teljesen mindegy hányan vannak, akár egyetlen ellenfél is lehet valószínűleg nem lesz kidolgozva. Egy-két kivétellel ez a Marvel standard. Ők a parádés főszereplőikkel tartják fenn az érdeklődést, ezért érdekel, hogy itt hogyan lesz ennyi főszereplőnek megírva a karaktere.

 16. Az a fotó felül olyan, mint egy rosszul beállított farsangi csoportkép.
  Szinte mindenki ugyanolyan kis terpeszben, a törzs mellé leengedett karokkal áll, egymástól COVID-os védőtávolságban. Persze lehet, hogy a jelmezben máshogy nem is nagyon tudnak. :)

 17. Én alapvetően élvezem és kedvelem is a Marvel filmeket, de ez az első, amire majdnem azt mondanám, hogy ‘nem (igazán) érdekel’. :(
  Dr. Strange 2 ezzel ellentétben viszont nagyon is!

 18. Lehet, hogy szándékos kikacsintás, lehet, hogy nem, de Angelina oldalra kitartott bal lába erősen hajaz az Oscar-os bal lábára, amiből meme lett pár éve :D

 19. Mindenesetre bátor dolog Joliet és Hayeket becastingolni egy sokéves szériába. Nincs bajom velük, még mindig jól néznek ki, de semmi garancia arra, hogy 5 év múlva is ez lesz a helyzet.

 20. Nekem nagyon tetszik, hogy egyelőre nem egy tipikus szuperhőssztorinak tűnik. És külön örülök, hogy kb semmit nem fedtek fel a sztoriból.

 21. @Platschu Gyalázat, amit pár éve az ABC csatorna sorozata csinált az Inhumans-szel. Nem is kap külön filmet, mint az Eternals, reménykedem benne, az F4 vagy X-Men révén kap a jövőben egy szoft rebootot az eredetük mellözésével és teljesen új, erősebb színészi gárdával, filmesebb karaterábrázolással. Ráférne a ráncfelvarrás.

 22. Spoiler? Kit Harrington itt ellenség lesz? Csak mert elvileg 10 db fontosabb Eternals van és ő nincs rajta ezen a csoportképen, még ha a trailerben mutatták is.

  Mintha arról lett volna szó, hogy 5000 évet ölel fel a sztori. Tehát elkezdik kb. a bronzkorban, majd a sumérokkal, aztán korszakokat átívelve a jelenben. Király látni ezt a kék Istár kaput, aminek az erdetije Berlinben tekinthető meg egy múzeumban. A trailerben mintha Szemiramisz függőkertjét is bedobták volna, így lehet az ókori világ hét csodája is sorra kerül.

 23. Igazából még érdekes is lehetne, csak az Avengers-téma annyira kipörgetett mindent amit a műfajból lehet, hogy utána minden más csak a fazék aljára odaégett tésztadarabok kapargatásának tűnik.

 24. Nagyon szeretem a Marvel Sorozatot, de eskü ennél a trailernél az is érdekesebb, ha 2 percig a madarak udvarlási szokásait nézném a NatGeo-n

 25. Platschu:
  Kit Harrington elméletben a Sötét lovag lesz, aki egy antihős a képregényekben. De itt vélhetőleg rossz fiú lesz. Sőt azt is pletykálják, hogy majd őt is beszervezi a néni, mint a Walkert.

 26. “és úgy tűnik sok színész megjött az MCU csekkjéért.”

  Ezért a mondatért pacsi! ;) Megmosolyogtam.

 27. Hát tényleg semmit nem lőttek le cselekményből … ennyi alapján nem biztos hogy beülnék rá…

 28. @ 2. LasDen

  Pedig maga a trailer is magyarázatot ad erre, részben.

  Nézd meg, a csávó inkább vizet fakaszt a tenyeréből a locsoláshoz, mint, hogy lesétáljon a tengerpartra vízért.
  Ezek tök lusták! :D

 29. Ez nagyon gyenge, illetve inkább tipikusan semmilyen. Érdektelen “pizsamás” karakterek, viszont legalább sokan vannak.
  Ez lenne a második fázis kezdő nagy dobása? Gondolom jönnek majd az Anti-Eternálok, és ők még többen lesznek.

 30. Ha eddig soha nem avatkoztak be (se Thanos, se Dormammu, se Trump), most vajon mi lesz, hogy mégis? Megijedtek, hogy megsemmisültek a végtelen kövek? Vagy új Billie Eilish album jön ki?

 31. Okés, vadulok. Mi van akkor hogy ha minden igaz, de ezek a fószerek egy másik univerzumban vannak?
  Amúgy a képregényekben is elég bújkálós népség. Ha esetleg valaki hozzájuk kicsit, de bibliai Édenkert-történethez nagyon kapcsolódó, remek és naturál sztorit szeretne olvasni, ajánlom a The Eternal c. kötetet (Chuck Austen – Kev Walker).

 32. Az indiai csávó teljesen komolytalanná teszi az egészet.

  Mindig várod, hogy történjen valami szappanos romkomos fordulat, amikor meglátod a fejét (van is Bollywoodos táncikálás, mert miért is ne).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.