Timothée Chalamet lesz Willy Wonka

Igen, csak összejön a Charlie & the Chocolate Factory prequelje, avagy a a Charlie és a csokigyár előzményfilmje, ami Willy Wonka karakterének a múltjára koncentrál. Ugye először januárban hallhattunk róla komolyabban, ezek szerint a Cruella trackingje jó lehet, kell a népnek a sötét eredettörténet!

A rendező Paul King (Paddington, Paddington 2) lesz.

15 hozzászólás a “Timothée Chalamet lesz Willy Wonka” bejegyzéshez

 1. Legalább nem a másik kiszemelt Tom Holland, az totális miscast lett volna. Végülis a rendező személye biztató, ebből még bármi kisülhet.

 2. Ezek után pedig jöhet az Ollókezű Edward prequelje is, szintén Timothée-val. ;)

 3. Nem tudom. A mesehősök olyanok, mint a mitikus lények, akiknek az eredetét homály fedi. Ettől érdekesek, izgalmasak, számomra ez a lényegük. Egy ősellenség, egy ősgonosz is csak addig félelmetes, amíg meg nem tudjuk, hogy ő is csak egy érző ember, csak nehéz gyerekkora volt, mert nem kapott kisvasutat Karácsonyra, mint a többiek. Engem kicsit elszomorítanak ezek a filmek, meg ha egyébként jól sikerülnek is.
  Ebből a szempontból tetszett Nolan Jokere, aki mindig máshogy mesélte a történetét, megmaradva titokzatosnak, izgalmasnak.
  Vagy Darth Vader, aki ikonikus alak volt addig, míg meg nem tudtuk, hogy midikloriánok memzették amik vérmintából kimutathatóak, mérhetőek, megszámolhatóak. Nesze neked, mitológia! Nem a film volt rossz, hanem a karaktergyilkosság. Mert újranézve a régi filmeket, a fekete álarc alatt a jószívű kisfiút látom, aki soha többé nem lesz félelmetes. Egy törtenetet lehet tovább mesélni előre, hátra, mellékszálakon vagy bárhogy, de nem biztos, hogy érdemes. Cáfolnak azok, akik szeretik ezeket a filmeket. Na mindegy, ez kikívánkozott, aztán majd jó szórakozást hozzá mindenkinek!

 4. A rendező miatt bízom a projektben, de majd meglátjuk az első előzetesnél. Tim Burton amúgy nem ért rá vagy nem is szerették volna? Mondjuk mostanában nem olyan erős, mint mondjuk a Charlie idején akár…

 5. Kellene egy pszichológus, hogy megmondja, miért vannak teljesen normális színészek, akiknek már a látványától a hideg kiráz. Ez a srác is ilyen, egyszerűen taszít, bármennyire is tehetséges.

 6. Szerintem amit megtudtunk az eredeti sztoriból a karakter traumatizált gyermekkoráról, az bőven több volt, mint elég…

 7. Imádta húsos barackot, de a csokit még jobban. Szkúzi!

  Végül is a srác bármilyen J Depp karakternek adhatna előzményt.

 8. Na jó,felejtős a részemről! Majd valami más filmmel raboltatom el magamtól a szabadidőt….

 9. “im Burton amúgy nem ért rá vagy nem is szerették volna? ”

  Addams Family folytatás sorozatot csinál

 10. “Addams Family folytatás sorozat”

  bár soha ne láttam volna ezt a négy szót ebben a sorrendben leírva

 11. Úgy hallottam, hogy az Alien előzményfilmben is Timothée Chalamet lesz majd az Alien. Elvileg arról szól majd, hogy verték a szülei, de egy robot ad neki egy kindertojást és onnantól boldog.

 12. akad egy-két jó előzményfilm (sokan biztos még mindig máglyára vetnének ezért de pl prometheus:D) szóval amíg jól mutatnak be valakit/valamit úgy, hogy közben beleszőnek még egy kis misztikumot, hogy tudj kicsit töprengeni rajta, továbbgondolni és nemcsak a száraz tények maradnak, mint darth vadernél, szerintem nincs akkora baj.. Charlie és a csokigyár témában annyira nem vagyok otthon, nem tudom, van-e akkora mélysége a karakternek, hogy ki tudjon tölteni egy egész filmet,..ha elhasal, az nem Timothée kvalitásain fog múlni

 13. @totoro
  En is igy vagyok ezzel. Nagyon ellenszenves, girnyo kis srac. Amikor meglattam, hogy a Dune-ben o jatszik…mar csak Jason Momoaban bizom akitol jo lehet a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.