Új képen az Uncharted film is

Tom Holland a legendás szerepben, és Mark Wahlberg is ott virít, aki Sully lesz, na de bajusz nélkül!!? Jövő februárban nézzük, és ugye kalandfilm mindig jöhet, muszáj is menni rá.

13 hozzászólás a “Új képen az Uncharted film is” bejegyzéshez

  1. Bírom a Tom Hollandot, de úgy lapátolja a szerepeket mint a hidegtálat sóher sógor az ingyen-svédasztalnál. Mondjuk eddig nem is nagyon volt szar szerepben, de ilyen tempóban totál ki fog égni mielőtt betölti a harmincat.

  2. „Chaos Walking? Cherry?“

    A chaos walking-ot még nem láttam, de a Cherry-vel mi volt a gond?

  3. Engem ez a játék eddig elkerült, úgyhogy simán csak filmes kalappal tudom nézni, amivel egyáltalán nem zavar, hogy nincs bajsza Marky Marknak. Viszont túltolt Hollanddal kapcsolatban már vannak ellenérzéseim.

    Ha kalandfilmként jó lesz, akkor azzal csak nyerünk, max azok kesereghetnek, akik normális játékadaptációt várnak..ami általában dead end sajnos.

  4. A díszlet és a jelmezek alapján olyan,mint egy Uncharted fan-made film.
    Könyörgöm legalább a 2005-ös Szahara szintjét érje el.

  5. a kérdésem továbbra is az, hogy miért nem jobb egy felnőtt Drake mozi, aztán ha beválik lehet hizlalni 3-4 részre – utána meg prequel fiatal kiadásban. tényleg azt gondolják, hogy 10 évig megy majd ez a franchise az alapoktól és Holland beleöregszik a szerepbe?

  6. A játékokat imádtam és amikor először hír volt, hogy film készül belőle (belőlük) értetlenül álltam a helyzet előtt. Maga a játék egy film volt, amit te irányítasz. Talán az első, aminek is olyan sztorija volt, ami vászonra kívánkozik, de megkaptad a játék során. Minek ebből is filmet készíteni? Wahlberg filmjeit általában bírom, de itt nem jó választás a képek alapján. Sully-nak inkább egy fiatalabb Eastwood, Hackman, Connery, Olmos típust tudok elképzelni, de abelh felvetésével egyetértek: franchise és mindenki beleöregszik a szerepbe?

  7. Bírom a srácot, de ő egy gyerek egy férfi szerepére. Tom Hardy, esetleg Chrisp Rat jobb választás lett volna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.