Gunpowder Milkshake-előzetes: anyja lánya!

Karen Gillian a kőkemény bérgyilkos, aki szembemegy a szervezettel akinek dolgozik, mert megment egy fiatal lányt. Az egyetlen segítsége a gonoszak ellen az anyja, aki évekkel korábban magára hagyta. John Wick másolás most nőkkel. Bár vizuálisan nekem valamiért a Kick-Ass ugrott be meg a Wanted.

A trailer alapján annyira nem győztek meg egyelőre.

16 hozzászólás a “Gunpowder Milkshake-előzetes: anyja lánya!” bejegyzéshez

  1. Az I love kittens táska elég erős utalás :D RÁnézésre van benne annyi, mint a Wickben…

  2. Ezek szerint kisebbségben leszek a véleményemmel, de engem meggyőzött, állati jó.

  3. Anno mikor Zack Snyder bejelentette, hogy lesz egy új filmje aminek Sucker Punch lesz a címe (ki is adtak egy promóciós pólót), akkor én valami ilyenre számítottam.

  4. Na így kell erős női szereplőket csinálni. Nem egy régi franchise-ban kicserélni a pasikat nőkre, hanem sokkal természetesebben, egy új filmben megalkotni őket. Így mindenki el fogja fogadni őket, igen, még a hímsoviniszta disznók is. A trailer alapján még a közelharc sem a szokott bénaság. Na jó, legalábbis nem annyira az :)

  5. Ez a John Wick “univerzumban” játszódik, vagy a szálloda csak egy vicces utalás?
    Nekem tetszik eddig.

  6. @BRB

    Nagyon köszi, ült a poén. Feldobtad az estém. :)

    A filmről annyit, hogy örömteli, hogy szépen van fényképezve, ez tényleg mozinak néz ki. Kicsit szomorú lettem, mert Lena (és végeredménybe Carla is) pár éve még dögös faktornak számítottak, ma már anyukákat játszanak. Telik az idő, hogy csessze meg…

  7. OK, engem kilóra megvett a trailer! A végére vigyorogtam, mint a tejbe tök :D
    Ezek a negyvenes-ötvenes badass csajok szétrúgják egy rakás keménylegény seggét? Egy vödör popcornt és ide vele azonnal! :)))

  8. Esti “lityi-lötyi” filmnek elmegy majd! De tényleg durván John Wick és Kick/Ass stílus….

  9. első ránézésre nem egy béna ocean’s 8 :D bár miközben néztem, az a rossz előérzetem támadt, hogy jó-jó, de ez sem lesz az a min 8 pontos többször újranézős fajta

  10. Na de mer merész lenni és elborult agy maradni, mint ahogy a Trailer mutatja? Ha igen, ha nem veszi magát túl komolyan, hogy új Zsánert és Girl-Powert mutasson, hanem csak simán Bad-Ass nők Bad-Asskednek, szerintem akkor jó lesz.

  11. Nem tudom arra lettem figyelmes hogy a trailer alatt elkalandoztam annyira nem fogott meg az elözetes. Nekem nagyon izzadságszagú. Nem fogott meg egyáltalán.

  12. Ez legalább nem veszik komolyan magát, mint az agyon dicsért Zsönvikk. Ha kellően kifigurázzák még jobban fogom szeretni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.