Last Night in Soho-előzetes

Edgar Wright… és tényleg nem hülyülős filmet csinált, hanem egy thrillert? Modern korban kiégett lány visszajut a múltba, ahol Anya Taylor-Joy-ként először minden klafának tűnik, de kétirányú az időutazás, és basszus, tényleg horror a hatás. Vagyis pszichológiai thriller.

Eddig kötelező őszi program.

18 hozzászólás a “Last Night in Soho-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hangulatos kis előzetes. Mondjuk a “Downtown” mindig a Lostot juttatja eszembe. És itt nincs kiemelve, de biztos vagyok benne, hogy azért megszórta humorral is a sztorit. Jó lesz ez…

  2. Huh, ez milyen jól összerakott trailer volt, élmény volt nézni. Kötelező darab.

  3. Eddig ez az év előzetes. Szép munka Mr. Wright. Reméljük a film is lesz ilyen erős.

  4. Baby Driver a fasza zenéi ellenére nagyon nem tetszett, de ez a trailer alapján elég várós.

  5. Nagyon várom ezt a filmet. Ez a Wright ember tud valamit, ami már a Baby Driver-rel is megmutatkozott az addigi “agymenések” után. Todd Philips után örülök, hogy még valaki így ugrál a zsánerek között és jól csinálja (remélhetőleg).

  6. Anya Taylor-Joy-nak tényleg jó hangja van.
    Érdekesnek néz ki, de ez is egy olyan film, amit akkor néz meg az ember, ha jó a kritika

  7. T: Minden filmet úgy néz meg az ember, nem? Én nem nézek meg olyasmit amiről vagy nem olvasok jókat egy komment szekcióban, vagy lehúzzák a kritikák. Nincs olyan film, ami előtt legalább ennyit nem tájékozódok, egyszerűen akkora a választék, hogy megengedhetem magamnak, hogy csak olyat nézzek, ami minimum egy mércét megüt.

  8. Wright miatt alapból megnézném, de így, hogy AT-J a főszereplő, még inkább. A trailer direkt nem pörtgettem le, mióta nincs mozi, megengedhetem magamnak, hogy az izgalmasnak gondolt filmeket nem rontom el azzal, hogy elspoilerezik nekem az előzetesek.

  9. Hangulata (és eddig akár az értelemzése is) mint a David Lynch filmeké… Anya meg mindenhogyan jöhet :)

  10. Huh, nah ez odabaszott. Nagyon jó trailer, te jó ég! Végre valami, ami nem egy “meh”-et vált ki, hanem konkrétan mennék és nézném azonnal. De rég volt már ilyen.

  11. Remek trailer, váróssá is tette a filmet, de ha nem láttam volna Wright korábbi alkotásait, csak az előzetesben fevillantott Baby Drivert, akkor semmiképp sem nézném meg, az egy akkora retek volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.