A Jungle Cruise felfedte milyen lesz

Új előzetes jött a Rock és Emily Blunt főszereplésével készült dzsungelben az élet fáját kereső kalandfilmhez, amiből teljesen a Pirates of the Carribean hangulat süt valahogy. És a humor is működik. Ugye mozi+streaming premier lesz, szóval akkor is nézhetjük ha nem akarunk moziba menni.

Ezzel most meggyőztek. Mondjuk ebben a Creedence Clearwater Revival is közrejátszott.

17 hozzászólás a “A Jungle Cruise felfedte milyen lesz” bejegyzéshez

 1. Engem meg ezzel vesztettek el teljesen. Katyvasznak tűnik már most is. A humor pont nincs eltalálva. De helyette gondolom lesz Disney World élmény is belőle.

 2. Simán várós.

  A Kavicsot bírom, Emily Blunt meg szívszerelmem + kalandfilm

 3. Mint valami élő szereplős kacsamesék, vagy még inkább Balu kapitány. Filmen számomra émelytő ez a rajzfilmstílus.

 4. Hanyadik dzsungeles kőszikla film ez?

  Egyébként a Pirates of the Carribean párhuzam helytálló, de sajnos nem az első 3 filmre gondolok

 5. Jé! Van, aki még hallgat Creedence Clearwater Revival számokat? :)
  Nekem inkább a Brendan Fraser-féle Múmia filmek ugrottak be az előzetes alapján. Az ízlésemnek kicsit sok benne a CGI, de hát ez alapján a manapság készülő filmek kb. 99%-át kihagyhatnám. Nem mondhatom, hogy meggyőztek, inkább csak azért fogom megnézni, mert ezer éve nem láttam új, értékelhető kalandfilmet, és hátha meg tudnak lepni. :)

 6. Ki nem hallgat CCR-t? :)))
  Az előzetes alapján egy szombat délutáni matinénak elmegy nekem annak ellenére, hogy azért látszik a filmen a törődés.

 7. Jó ideje várjuk már. Mondjuk én azt hittem, ez ilyen fantasy elemektől mentes, “emberi” kaland lesz, nem ilyen zombis, szörnyes valami, úgyhogy kicsit csalódtam. De azért nézzük.

 8. gyengusnak néz ki, ilyen Pirates utánzat. A tesó olyan szürkének néz ki, hogy elémállna, nem ismerném fel, hogy fél perce láttam a Trailerben

 9. Zombik meg torpedós rész nekem sok lett, egy Indy szerű dolgot vártam Rockos sajátosságokkal. Semmi saját hangja nincs a filmnek, ami az előzetesből kitűnne, a díszletek és a színkeverés mintha az új Jumanjikből lenne átemelve, pedig nem is az a stúdió. Megnézem majd persze, mert kalandfilm, meg a Rocknak jól áll a dzsungel. Egy Dóra szintet, ha elér, akkor vegülis oké, azon bevallom jól szórakoztam, de ott a semminél is kevesebbet vartam tőle.
  Az jutott most eszembe, hogy lehet szándékosan ilyen sterilek a díszletek, azért, hogy ne üssön el nagyon a vidámparki attrakciótól, és így ne legyen hiányérzete a gyereknek, ha a film után odamegy?

 10. Az elején tök jó hangulata volt, a zombis résznél már ráncoltam a homlokom, de a torpedó baszki nah az WTF…???!!! Mint az FF-ben. Ez is ilyen itthon nézős kaja közben két részletben pont lemegy kategória.

 11. Nagyon sajnáltam, hogy a korona ezt is bekebelezte tavaly, szóval talán még inkább várom. Szórakoztató kalandfilmnek néz ki, amiből kevés van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.