Az Old új előzetese

M. Night Shyamalan új filmje, amiben egy család a nyaralása közben valami gyönyörű tengerpartra jut. A probléma? Hogy aki ott van, az mind iszonyat gyorsan öregszik.

Ez azért kötelező lesz… majd itthon egy szombaton?

15 hozzászólás a “Az Old új előzetese” bejegyzéshez

 1. Gyula:
  Pénz kérdése,mármint,hogy ne legyen sok a projektre és a Mester elemében lesz remélhetőleg.
  Én is szeretném ha letenne egy Jelek szintű remekművet újra

 2. Piemaker: A Glass-t Shyamalan saját tőkéből, mindössze 20 millióból forgatta, mégis csúnyán félrement.

 3. Majd magyarázzátok már el nekem, hogy a jelekben mégis mi volt remekmű?

  Az mondjuk külön vicces, hogy az űrlények, amiket vízzel lehet elpusztítani, egy olyan bolyóra jönnek, aminek 80%-a víz… :D

 4. persze szét lehet cincálni így valszeg, de azért adjuk már meg neki, hogy jól összerakott, hangulatos, szórakoztató kis film a Jelek, amit igazából bármikor jó újra is nézni. a Glassról nem tudok nyilatkozni, mert nekem már az előző McAvoy-os is csúnyán félrement xd

  jól hangzik ez amúgy, vidit nem is nézek belőle, majd megnézem a filmet ha jókat írtok róla

 5. a Jelek nem az apa gyászáról szól, ami lassan felemészti a maradék családját és ezt éredkes módon ábrázolja a plot? ja igen, sorry, űrlények és a víz.

 6. ..ne viccelj, már pénteken!!🙂

  Drukkolok, hogy jól sikerüljön, olyan jó/egyedi ötletei vannak, csak párszor(?) megbotlik valami hülyeségen..és vannak megbocsáthatatlan húzásai is, de attól még..

  Komolyan elgondolkodtam azon, hogy a 4 ajándékjegyemből kettöt erre lőnék el és lehozom az ēletről a pasimat.. tökjó lenne megint egy sixth sense-hez közeli arcletépős moziélmény, de azt hiszem itt most talán túl naiv vagyok

 7. Még gyerekként láttam a jeleket, a vizes megoldáson én is megakadtam. Aztán pár éve belefutottam egy olyan teóriába, hogy az idegenek azok inkább démonok lehetnek. Így van értelme a víznek is. Amúgy nem csak a víz volt fura, hanem amikor nem tudott Mel Gibson után menni, mert az ajtó problémát okozott neki. Nem ezt várnánk egy olyan lénytől aki galaxisokat utaz át.

  Így a démonos felvetés elég sok dolgot magyarázni meg, azt viszont nem tudom, hogy Shyamalan ezt megcáfolta e valaha is.

  Amúgy ez a trailer elég jó lett. Az alap felvetése a filmnek ijesztő és felkavaró. Remélem a végén a feloldása is korrekt lesz, nem egy összecsapott baromság.

 8. Nagyon mesteri ez az előzetes. Olyan old school Shymalan időket juttat eszembe. Amikor még tévedhetetlennek hittük ezt a csodagyereket. Adok neki egy esélyt moziban június végén!

 9. A Split és a Glass sem tetszett, de ez jónak tűnik. Az vitathatatlan, hogy M. Night Shyamalan mindig igyekszik érdekes témákkal előállni, csak néha nagyobb a füstje, mint a lángja. Ez viszont város. ;)

 10. “Drukkolok, hogy jól sikerüljön, olyan jó/egyedi ötletei vannak”

  ez azért egy képregényfeldolgozás

 11. Ezt nem tudtam, de akkor azt értékelem benne, hogy nem milliomodikként nyúl mondjuk egy batmanhez :D (vagy olyanhoz, amivel páran már próbálkoztak korábban)

 12. A jelek nem a gyászról szól, hanem a hitről. Mai napig kedvenc. Shylaman legjobb filmje.
  Az Old-tól biszont tartok egy kicsit,mindig a film végi magyarázatnál megy félre a film a legtöbb esetben. De reménykedek azért.

 13. Nem vagyok a Signs különösebb rajongója, de a film elég sok elemmel sejteti, hogy kicsit azért összetettebb a sztori annál, mint hogy “jönnek az űrlények, csak aztán benézik a vizet, lol”. Szóval emiatt ne vegyük elő Shyamalant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.