Megvan Kraven

A Sony uyge csinálja tovább a Pókember karakterek filmjeit, jön majd a Kraven the Hunter, és Aaron Taylor-Johnson (KickAss, Godzilla) lesz a főszerelő… anithős? Gondolom azt csinálnak Kravenből, ha ő a főszereplő. Aki be akarja bizonytani, hogy ő a világ legjobb vadásza. J.C. Chandor (Margin Call, A Most Violent Year, Triple Frontier) rendezi.

4 hozzászólás a “Megvan Kraven” bejegyzéshez

  1. Ha még csak ezután kap önálló filmet, akkor nem ő lesz a főgenya a Pók 3ban. De akkor ki? Őt pletykálták.

  2. Mire érkezni ide Póki, addigra ez az univerzum is bukni fog. De ne legyen igazam.

  3. Jujj, Sony Pókember univerzum építés Pókember nélkül :D

    Megint fullba tolják a kretént, olyan mint a Universal monster Universe, amit a Draculaval indítottak volna, de elbukott … akkor jött a Múmia, ami szintén behalt …. aztán jött a Láthatatlan ember, ami végre nem akciófilm lett, hanem egy olcsó kreatívabb horror.

    Itt ugyanezt tolják, csak van a Venom (ami közepesen fos), aztán jön a Morbius (ami mega-ultra bukta lesz), aztán jön szegény Aaron Taylor-Johnson, akit nem elég, hogy kb instant megöltek a jövedelmező Marvel univerzumban, de aztán újra is castingoltak a Wandavisionben a Foxos csávóval :D

    Szörnyú gecc, pedig a Kickass egy fasza dolog volt, máig nincs hasonló film. A Defendor meg a Super jópofa volt, most meg kb a Boys sorozat van.

    BTW: Annyira sajnálom, hogy ez a Kingsman dolog beakatt a Matthew Vaughn agyában. Borzalmasan unalmas klisé halom amerikai pite szintű humorral. Ha nem szegény Ralph Fiennes lenne az új részben a főszereplő, akkor kb tényleg az Ice Age 4 szintjén kezelném ezt az egészet :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.