Infinite-előzetes: Mark Wahlberg a végtelen

A paramoung+ akciófilmje Antoine Fuqua (The Equalizer) rendezésében. A főszerepben Mark Wahlberg, aki egy folyamatosan újjászülető (avagy meghalhatnak, és akkor jó pár évre kiesnek:) harcos csapat tagja, akik évszázadok óta küzdenek a gonosz ellen. Világmegmentés meg ilyesmi.

Jó, hogy streaming premier? Moziba nem rohannék, de azért nézősnek tűnik június 10-én.

Sajna csak ez a szar twitteres van, mert a Paramoung Plus úgy érzi youtube jelenlét nélkül is elvannak.

human
írta
2021. 05. 28. 21:04
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Infinite-előzetes: Mark Wahlberg a végtelen” bejegyzéshez

 1. Érdekes, hogy ezt be merték vállalni így, alig néhány hónappal az Old Guard után. Chiwetel Ejiofor konkrétan ugyanazt a szerepet alakítja.

 2. @Edge:

  Néztem, nem jutottam el imdb-ig, de nem voltam biztos, kösz a megerősítést.

  Megint az van, hogy egyszerre csapott le az ötletre két stúdió is, mert nehogy a másiknak legyen CSAK ilyen filmje? Az oldguard mondjuk szerintem nem lett jó film, ennek wahlberg miatt nálam nem nagy a sansza, de fuqua…

 3. Hm… Next please…

  Ugyanaz az érzés fogott el mint a Without Remorse-nál. Kell ez?! Szerintem megnézem majd egy unalmasabb napon, de nem látom, hogy ez jobbnak tűnne, mint az Old Guard. És az konkrétan rossz volt.

 4. Ennek akkor jött volna az előzetese amikor beütött a járvány és a mozik bezárása valamikor tavaly február végén március elején szóval még épp megúszták a mozis előzetes marketingköltséget. Most utána néztem és majdnem egyidőben forgott és majdnem egy időben is lettek volna bemutatva az Old Guard-al, csak ezt ugye akkor még moziba szánták.

  Én szerencsére nem érzem rajta hogy másolata lenne, sőt előzetes alapján ezt lehet jobban is fogom élvezni. Ugyanakkor sajnos ez sem tűnik sokszor nézősnek, cserébe egyből nézhetjük itthon. (Lehet Chris Evans jól döntött mikor ezt a főszerepet lepasszolta a Defending Jacob-ra.)

 5. A kard láttán és a story felütésen már azt hittem, hogy ez már a hegylakó remake XD

 6. Gergely Illés:

  Ugyanezt éreztem!!! :) …az a kard egy az egyben olyan mint Macleod-é.

 7. Pedig azt hittem, hogy az Old Guardnál jobb lesz. Csak egy hangyafasznyit. Narrátor Morgan Freeman hangján: “De nem lett az.”

  Szóval jah, nem lett jó film, de legalább kellően szar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.