Zack Snyder szívesen adaptálná a The Dark Knight Returns

Már készül a Warner+Discovery összeolvadásra, ami új ajtókat nyithat. Mondjuk érdekes lenne, ha Snyderverse helyett kapnánk egy The Dark Knight Returns adaptációt, ami az egyik leghíresebb Batman képregény, és amiből merített a Batman v Superman-ben. Az interjú alapján most képregényhűen forgatná le… hm. És nyilván nem Cavillékkal.

19 hozzászólás a “Zack Snyder szívesen adaptálná a The Dark Knight Returns” bejegyzéshez

 1. Egy biztos ha meg csinálja, én megnezem.
  A másik viszont, jön majd az új pattinson féle ami asszem jövőre jön.
  Csak utána tudna majd kijonni, ami szerintem több év.

 2. Már annyi változat van, hogy jó lenne egy másik DC hőshöz nyúlni, mert gyakorlatilag elkoptatták Batmant.

 3. Nagyon szeretem bizonyos filmjeit, de erről a DC vonatról leszállhatna már.

 4. Mostanra én ott tartok, hogy Snyder-től inkább semmit. Ha megnézem miket rendezett, akkor van egy Watchmen, amire azt mondom, hogy na az igen! És igazából ő azóta is “abból él”. Mert semmi értékelendőt nem tett le az asztalra azóta sem.
  Itt volt ez a Snyder Cut vergődés, majd a szintén középszerű végeredmény. És a pontot az “i”-re nálam ez az Army of the Dead tette fel. Ennyit tud, ha szabad kezet kap?

  Szóval Snyder nálam szépen beáll Michael Bay mögé a sorba, akikből köszi, de nem kérek.

 5. Az Army of the Dead után kész csoda, hogy még bármit rábíznak. A filmjeiből mostanra kiderült, hogy nem egy svájci bicska, mint Robert Rodriguez (aki – régebben – képes volt egyszerre színvonalasan vágni,fényképezni, írni és rendezni), hanem egy kétliteres üdítős palack, amiből a cukros lötty az ember arcába robban a túl sok szénsavtól. A Holtak hajnala számomra mindig Snyder legjobbja lesz, bűnös élvezetként pedig ritkán előveszem a 300-at vagy a Sukár Sunákat, de a többi alkotását meghagyom a rajongóinak. Nagyon kellett a világnak még egy Michael Bay vagy Paul W.S. Anderson… :(

 6. Szerintem hatórás rádiójáték lesz és azt lehet hazudni, hogy csak túl sötét lett a vízió. /s

 7. Én is szívesen adaptálnám, de velem sem fog szóba állni a Warner…:D

 8. Ebből van egy két részes animációs film, ami tökéletes és nem kíván előszereplős változatot.

 9. már meg volt rá az esélye, hogy képregényhűen adaptálja és még a bővített kiadással is magát akarta igazolni, hogy mennyire jól döntött… nézegesse azt inkább és kímélje meg a DC rajongókat a faszságaitól, épp elég kárt okozott már.

 10. Nincs más rendező?
  Neki kell rendezni az “összes” Dc-t? Köszönjük az okádék Justice leauge meg Batman vs. Superman filmeket.

 11. Csatlakozom, hogy Batmant már rohadtul elkoptatták, nem igaz, hogy nincs elég érdekes DC hős (de van), akiről még nem készült film.

 12. a címbe direkt írtam hogy csak szívesen rendezné, kb az álma, nem bízták még rá :)

 13. Bevezethetnének egy “ösztönző rendszert”, oké rendezd meg a filmet, de a teljes gázsidat akkor kapod meg ha a film hozza az elvárásokat mind bevétel, mind kritika szinten. Nem sikerült? Akkor a gázsid 10%-át kapod meg. Nem tudom van-e bármilyen “minőségirányítási rendszerük”, de hogy egyszerűen ezeket a kliséket, idióta humort nem lehet kihagyni valahogy nem akarom elhinni.

 14. Szerintem zseniális Snyder. Simán rá lehetne bízni. Én nagyon szeretem a filmjeit – jó a Netflixest nem láttam, de a többi szerintem nagyon jó volt.

  Ha hoz egy Acélember, BvS rendezői, vagy JL négy órás rendezői szintet, akkor nagyon jó kezekbe kerülne a projekt. Jó lenne, ha összejönne Zack bácsinak.

 15. Hagyni kellene Batmant békén egy darabig, úgyis jön a pettinzonos, ha jó lesz, annak is lesz legalább két folytatása. Snyder tett már eleget DC fronton. Neki főleg nem kellene erőltetni semmit.
  Az Army of the dead-től sem vártam sokat, még kevesebbet kaptam…és hogy még a végét is sikerült az utóbbi évek két legelcsépeltebb zombifilm toposzával lezárni, az mindennek a teteje volt.
  Nem, nekem Snyder-től a karamellizált hagynakarika sem kell ezek utén, pedig imádom.

 16. a Return idős Batmanes magában is erős sztori, kb oylat mehetne mint a Joker

 17. Ha kicsit komolyabb alapanyagból tud dolgozni, akkor értékelhető filmet is képes rendezni, pl. Watchmen.
  A “You’re Locked In Here With Me” jelenet számomra a filmtörténelem legjobbjai között van, és a képregényfilmek között egyértelműen No. 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.