A Netflix szerint már Top10-ben van az Army of the Dead náluk

Kiadták ezt az összesített toplistát a saját gyártású filmek nézettségi adataival. Durva, hogy tavaly július óta 10 millió megtekintést hozott össze pluszban a Murder Mistery (73-ról 83-ra nőtt). Az Armynál becsült adatnak értem, ha azt mondják a 4 hetes átlaga lesz ez szerintük, nem pedig egyértelműen azt, hogy már mennyien tolták le. De lehet félreértem ezt a részt “bound to notch 72M viewing households in its first four weeks”.

 1. Extraction – 99 millió
 2. Bird Box – 89 millió
 3. Spenser Confidential – 85 millió
 4. 6 Underground – 83 millió
 5. Murder Mystery – 83 millió
 6. The Old Guard – 78 millió
 7. Enola Holmes – 76 millió
 8. Project Power – 75 millió
 9. The Midnight Sky és Army of the Dead – 72 millió

Nekem az is érdekes volt, hogy a Midnight Sky valahogy ide jutott, ugye se Irishman, se Roma, se Mank (haha).

Hivatalosan az Enola Holmes és az Extraction folytatása készül csak egyelőre, meg az Old Guardnál emlegetik. És ugye az Army of the Dead animált előzménysorozatot kap.

human
írta
2021. 05. 29. 02:17
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A Netflix szerint már Top10-ben van az Army of the Dead náluk” bejegyzéshez

 1. Kamuztak egy kicsit. Itt a valóság:

  “Netflix rep clarified Army of the Dead viewership for me: the film is on pace for 72M views within its first 28 days of availability. It has not accrued 72M views in its first week.”

 2. “Kamuztak egy kicsit. Itt a valóság:”

  Nem kamuzott senki. Ha azt tette volna a netflix, akkor nem tudhatnád, hogy mi a valóság. (Miért kamuzna bárki bármi olyat, ha az nem ellenőrizhető, hogy “Elég jó”, amikor azt is mondhatná, hogy 100 millió?:)

  Azt adták hírül csak, amit mindig hírül szoktak, egy 4 hetes elindítási számot. És, ugye a 4 hetes számok az első hét után nem valósak, csak becsültek, amit az első heti adatok, illetve a 2-3-4. hét korábban tapasztalt trendjei alapján vannak becsülve.

  Azaz, ha minden a szokott rendben megy, akkor 72M lesz a megtekintés. Ha túl fejnehéz a film, és sokkal nagyobb a csökkenés, akkor lehet, hogy csak 65M lesz (amit nem igazán fogunk megtudni), ha pedig van benne staying power, jó híre megy, akkor simán felül is múlhatja a 72M-t (a jelek nem erre utalnak)

 3. human: készül Bird Box spinoff film, és az Army of The Dead spinoff már tavaly el is készült.

  “Durva, hogy tavaly július óta 10 millió megtekintést hozott össze pluszban a Murder Mistery (73-ról 83-ra nőtt). ”

  nem erről van szó.

 4. “72 million households are betting on dead.”

  EZ hol nem kamuzás? 72 millió lesz, ha 4 héten keresztül ilyen ütemben nézik az emberek. Persze a következő sorban már projected. Ez félrevezető marketing, semmi több. Mint a 2 perc is végignézésnek számít duma UGYANCSAK tőlük.

 5. A Netflix statisztikája szerint az a megtekintés, ha egyfolytában ment a film legalább 2 percet.

 6. “EZ hol nem kamuzás? 72 millió lesz, ha 4 héten keresztül ilyen ütemben nézik az emberek. Persze a következő sorban már projected. ”

  nem ilyen tempóban, hanem a többi hasonló film alapján. Avagy nem napi 5 millió nézi meg.

 7. ““Durva, hogy tavaly július óta 10 millió megtekintést hozott össze pluszban a Murder Mistery (73-ról 83-ra nőtt). ”

  nem erről van szó.”

  hát miről? mármint ha a 4 hetes adat lenne, akkor tavaly július óta tisztázódott a Murder Mystery ami az alábbi linken már 1 éve fenn volt a Netflixen? https://variety.com/2020/film/news/netflix-most-popular-movies-irishman-extraction-bird-box-1234708250/ mondjuk érdekes, hogy a többiek nem változtak

 8. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyien nyomtak pl az Army of the Dead-re dislike gombot.
  Elég sok gyenge film van ebben a top 10 listában, elég szomorú, hogy ezek számítanak.

 9. Annyi a baj, hogy a nézettség nem egyenlő a jó cuccal. Megszavaztatnám minden film/sorozat után a netflixen egy “Megérte a rászánt időt?” kérdéssel a dolgot.
  Mozikban is így meg úgy jegybevételek… aki a film feléig kimegy a teremből, az kapja vissza szépen a lóvét. Egyből kevesebb hulladék lenne.

  Nem vagyok divatmágus, de egy turkáló szint felé robog nálam a flix, egy két jó anyagra (a közepes is inkább rossz) jut 1000 szar.

 10. Hát ha a Netflix ilyen kaliberü filmekkel akar uj feliratkozokat/megtartani a jelenlegieket eleg hamar gondban lesznek es ez mar nem az elso ami ilyen szintü ipari hulladek lett. Jelenleg en is pl. csak azert tartom meg a prime mellett mert a német prime-on a legtobb film nincs fenn OV-val. Kar erte pedig mert az Army of dead alapkoncepcioban rengeteg potencial lett volna.

 11. ha valami a fenti nézettségek azt bizonyítják, hogy remekül kiszolgálják az előfizetőket. ott vannak a linkelt kritikák, szerintem sem jó filmek többnyire, ellenben megy a szekér, az előfizetők több mint fele nézett bele a fentiekbe. Ezzel szemben a Snyder Cut-ba a nielsen adatok szerint az előfizetők 1/4-e csak. A Godzilla vs Kongba is.

 12. Kissé off topic de vki vilagositson fel légyszíves hogy netflixnek miért lesz több bevetele abból minnnel többen néznek meg valamit
  Kosz

 13. Be: mivel kiszolgálják az előfizetőiket, azok tovább előfizetnek. mondom, nem a fenti filmek többségét védem, de másoknak lehet jobban elmentek, betolták és a kanapén ügyesen mobiloztak mellette vagy akármi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.