Apróságok a Spider-Man: No Way Home-ról

Egyrészt jött az a pletyka, hogy Willem Dafoe is feltűnik majd a harmadik MCU filmben a SpideyNews szerint. Méghozzá Green Goblinként. És ez elvileg nagyobb szerep lesz, a film főgonoszának mondják. Ugye több régi Pókember karakter is feltűnik majd, de a sztoriról nem fedtek még fel semmit.

Sanford Panitch valami Sony fejes, és arról kérdezték, hogy találkozhat-e a Tom Hollandos Pókember a Sony-nál készült filmek gonoszaival, Venommal és a többiekkel. Azt mondta, hogy a No Way Home felfedi majd az MCU-val való összefonódásuk jövőjét. “I think now maybe it’s getting a little more clear for people where we’re headed and I think when No Way Home comes out, even more will be revealed.”

5 hozzászólás a “Apróságok a Spider-Man: No Way Home-ról” bejegyzéshez

  1. Most valahogy be kellett építeniük a meglévő 5 korábbi Pókember filmet az MCUba. Ilyen része is meg nem is állapotban tengődnek. Kellően el vannak szeparálva másik valóságokban, de ugyanakkor bevethetőek a fővonalon is, ha szükségesek lennének bármilyen történethez. Szerintem ezt elég rugalmasan oldották meg, ha ennyi régi ismerős arcot sikerül összetrombitálniuk.

  2. @Alex:
    Nem vagyok hater, Spiderman a kedvenc Marvel karakterem. Dafoe meg eddig a legjobb filmes Spiderman ellenfél volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.