21 hozzászólás a “Vége a Thor: Love and Thunder forgatásának” bejegyzéshez

  1. Jó nagy cula lett. Biztos nem tripla csokis pilótát majszolt a forgatás alatt.

  2. Erre a “végtelenül viccesre” már kezdek én is ráparázni. Thor pólóján az a világfa akar lenni?

  3. Önmaga paródiája lesz megint csak. Ezt a rendezőt nem lett volna szabad Thor közelébe engedni!

  4. @blurayfan Ez a rendező mentette meg a Thor franchiset. A Thor dark world olyan komolyan vette magát próbált nyomasztó lenni és nagy rakás lópikula lett. A Ragnarok a legjobb ami történhetett Thor karakterével.

  5. Hát nem is tudom, a sok komolyság tényleg nem volt az igazi, de a Ragnarokkal bőven túlestek a ló túloldalára, nagyon bazári lett, az meg azért nem tetszett nekem.

  6. Csuklyás izma sem semmi. Tom Hardy beállás. Azt hiszi Bane karakterére gyúrt?

  7. Ayrons: jaja, az MCU filmje igazság szerint semmiség és egy edzőtábornak használta

  8. Erdekes ez a kettős elvaras. En pl ugy vagyok vele minnel komolyabb annal jobb. Nem szeretek nem vígjátékban poenokat nezni, max 1-2. Ragnarok nekem nezhetetlen kategoria volt pont emiatt. De innem legalább tudom, hogy ezt akkor meg se próbálom

  9. Hát. Őszintén nem tudom hogy ha a ragnarök nem vigjáték akkor mi. Felvilágosithatnál. (“Nem szeretek nem vígjátékban poenokat nezni” WTF?! :D a te dolgod amúgy… izléseken nem akarok vitatkozni)

    imdb: action, adventure, comedy

    rotten: Fantasy, Sci Fi, Adventure, Action, Comedy

  10. Ja hát chris pratt is szólt már neki hogy ne gyurjon ennyit, mer hogy néz ki ő mellette 😁😁

  11. Szerintem az első két Thor volt igazán nevetséges. Pedig az nem próbált vicces lenni. A Ragnarok a legjobb dolog, ami történhetett a Thorral.

  12. Ha ez a “végtelenül vicces” a Ragnarök debil, kretén humorizálását jelenti, akkor valószínűleg még jobban fogok szenvedni ez a film alatt. :(
    Jaj, szegény fejem! :(((

  13. Az ember nyílván megnézi, mert érdekli és kíváncsi. De a Ragnarök helyenként már nagyon kínos volt és túlságosan színes, szivárványos. Az első két rész jobban sikerült és nekem a második rész képi világa tetszett a legjobban. Ez az újabb rész is egy bazári majomkodás lesz, de azért megnézem majd.

  14. Nekem pont azért jött be a a Thor:R, mert végre nem az a tipikus Marvel-séma volt. Nekem nagyon adta, egyik legjobb élményem a Marvel-filmek között. Épp Waititi miatt várom ezt is, a csávó humora közel áll hozzám.

    Amúgy meg jó ez a farmer, elrejti a lábnap kihagyás következményeit :-)

  15. Endymion

    Sztem eljott az az idő, amikor mar nincs mire kivancsinak lenni. En is sokaig mindet vegig szenvedtem, de egy ideje mar nem. Black Pantert se neztem mar vegig. Vagy az utolso hangyat, marvel kapitanyt se lattam.

    Szoval sztem ne buntesd magad, en se fogom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.