Demonic-előzetes: Neill Blomkamp nem hazudtolta meg magát

Oké, amikor azt hallottam hogy a District 9 készítője a pandémia alatt forgatott egy horrorfilmet, aminek egy sorban az a története, hogy “egy fiatal lány démonokat szabadít el”, akkor nem hittem, hogy ledobja a láncot, de megtette. Érdekes így a Jackmanes másik “elmerülünk az elmében”-előzetes után látni ezt, mert nyilván sokkal olcsóbban, de itt is van pár WTF képi megoldás.

A főszereplő mintha egy játékba merülne el, amiről utána meg van győződve, hogy igazi világ volt. Egy befosatós démonnal. MOzi +VOD premier lesz.

human
írta
2021. 06. 03. 20:10
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Demonic-előzetes: Neill Blomkamp nem hazudtolta meg magát” bejegyzéshez

  1. NeilL* :D jesszusom, kirázott tőle a hideg:D és nem értettem miért, mikor elég sok horrort nézünk.
    Csak költői kérdés, de miaf/t csinált eddig, lecsukták?
    Majdnem annyira buggyantnak tartom, mint Snydert, utóbbit számomra érthetetlen módon valamiért mégis pofátlanul túltolják és sokkal több teret kapnak a hülyeségei, pedig szerintem Blomkampban több fantázia van.. mivel is szoktak ilyenkor dobálózni? VISIONARY!!!:D Tény, hogy hirtelen csak a District 9-nal tudok példálozni, de az olyan is: még 30 év múlva is fel tudnám emlegetni. Mai napig nem értem, miért nem engedték neki az Alient, pedig remek ötletei voltak rá. Kár.. inkább örülök annak, ami van. Remélem ezzel közelebb kerül a húsos fazékhoz, vagy legalábbis nem tűnik el megint évekre.

  2. Blady:Az Alient Scott papa vétózta meg, de most hogy a Disney birtokában van a franchise még bármi előfordulhat

  3. Remélem Blomkampot nagyon is távol tartják az Alientől, eleget volt gyalázva az a franchise. Blomkamp nekem is egykutya Snyderrel. Egy jó filmje volt, a District 9, utána amihez hozzáért szarrá vált, mai napig nem értem, hogy tudnak egyesek ennyire lelkesedni érte.

  4. mindegyik filmje legalább próbálkozott valamivel, nem tucatfolytatás vagy IP reboot volt. eskü lassan már ezt is értékelnünk kell a jelenlegi blockbuster világban.

  5. @Gunslinger
    +1

    (az Elysium című idiótaságot a mai napig nem hevertem ki. Jodie Foster nem olvasta a forgatókönyvet, hogy elvállalta abban a szerepet?)

  6. nem hiszem, hogy az lett volna a célja, hogy meggyalázza.:D ez az embereknél valami beragadt lemezes hülye beidegződés már :D Láttam anno valahol konkrét tervrajzokat ember irányította alienekről és nekem speciel tökre tetszett az ötlet.
    zárójel: más kérdés, hogy oldalakon keresztül lehetne vitatkozni arról is, szerintem Scott miért NEM gyalázta meg egyébként sem a szériát, mert a David/Walter szálat lehetne még fokozni, de ha csak egy hülye woman in the windowt veszek alapul, amit a tesztvetítések után is újra kellett forgatni, mert a drága americano embertársaink nem értették meg, mit várunk bármilyen folytatástól? itt akár Amy Adamstől vagy Moore-tól is meg lehetne kérdezni, hogy hogy mert ilyet bevállalni, szóval ilyeneken kár rugózni.

    Nem értek egyet az amihez hozzáért, szarrá vált állásponttal (wtf, lemaradtam?:D) mert épp ez az, hogy semmihez nem fért hozzá, 2015 óta nem is rendezett nagy játékfilmet. Chappie-ben is baromi sok jó ötlete volt, damnit, hogy fejlessze ki a rendezői vénáját/küszöbölje ki a hibáit, ha nem pénzelik és nem engedik film közelébe?:D áh namindegy

  7. biztos velem van a probléma, mert nekem eddig Blomkamp minden nagyfilmje bejött. Jó, sem a Chappie, sem az Elysium nem volt a District 9 szintjén, de azért a rossz filmtől elég messze állnak.

  8. Ha Netflix lennék, tele pénzzel és lehetne válogatni a rendezők közt, akkor Snyder vagy Bay helyett tuti Blomkamp vagy Leigh Whannell mellett döntenék.:)

  9. 10. : Én is hasonló véleményen vagyok ! Ez is érdekel ! Oh mi lett volna vajon, ha az ő Alien filmjét kapjuk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.