Reminiscence-előzetes: sci-fi noir Hugh Jackmannel és Rebecca Fergusonnal

A jövőben már emelkedik a vízszint, az emberek pedig a régi idők felé, a nosztalgia irányába (khm:) fordulnak. Hugh Jackman egy emlékekben nyomozót alakít, aki beleszeret legújabb kliensébe, aki eltűnik, ezért utánajár merre volt az irodájába belépés előtt a nő.

Mozi és streaming premier lesz augusztus végén.

human
írta
2021. 06. 03. 18:35
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Reminiscence-előzetes: sci-fi noir Hugh Jackmannel és Rebecca Fergusonnal” bejegyzéshez

 1. úúú tökjó, valamiféle eredet/tökéletes trükkös hangulatot keltett bennem. Viszont a plakátja borzalmas:D
  Remélem nem hasal el ez is a rendezésen. Jackmant, Fergusont is szeretem, ne koppanjanak már úgy, mint Amy meg Julianne…:D

 2. Erről van szó! Az előzetes hozta amit vártam. Remélem sokszor nézősre sikerült az egész film, erős sztorival és nem reked meg a Westworld szintjén amit első évad után elengedtem.

  A streaming még mindig fix? Mert ugye volt valami olyasmiről is szó ha jól mennek a mozik akkor visszaáll a Warner régi rendszerre. Márpedig ez is megérdemelné nem csak a Dűne.

 3. Légyszíves akkor is posztoljatok ha a film megjelenik, mert mindig elfelejtem ezeket.

 4. Az előzetes is annyira unalmas volt,hogy világsztárok ide vagy oda,de nem bírtam végignézni!

 5. @SouthBronx:
  Rendben, köszi! Azért ha az F9 vagy valamelyik közelgő blockbuster nagyot menne a mozikban biztos változtatnának a felálláson.

 6. Misi85: csak nem értem erre miért kell megerősítés? mármint minden hírt megírok, egyedül a Dűnénél volt pletyka, hogy borul a dolog. Szerintem egy csomót már ki is fizetett a Warner ugye a januári balhé közben, azokat már mindenképp elsüti streaming + moziban. Ha lenne fejlemény lenne cikk :) Sőt, a posztba direkt ezért szoktam beleírni, hogy mozi + streaming, mert jelenleg ez az állás ezeknél, kiemelném, ha változott volna

 7. Human: Teljesen jogos, csak azért érdeklődtem mert mostanság kevesebb filmes hírt olvasok és pont a Dűne pletyka miatt hátha lemaradtam valami fejleményekről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.