12 hozzászólás a “Na így jobb a Borderlands bagázs?” bejegyzéshez

 1. Vagy azért nem mutatják még, mert lehet még CGI-vel raknak rájuk körvonalakat.

 2. Jó étvágyat a kalaphoz jövőre!
  Miért a negatív előítélet?
  Én nagyon bizakodó vagyok.

 3. A játék maga nekem nem ött be ,de támogatom az igazán JÓ játék adaptációkat! Csak ugye sajnos olyan még nem készült a mi életünkben! ;)

 4. Maga a játék is egy határ szar. Annyi jó cím van, olyan ikonikus nagyszerű játékok amikből tényleg lehetne akár még jó film is, erre ilyen vacak játékokra pazarolják a pénzt.

 5. @Ákos
  Bizony,én is állandóan ezt hangoztatom! Annyi remek játék van jó sztorival,hogy tényleg nem értem miért nyúlnak folyton mellé!
  Istenem egy jó Bioshock film! :D

 6. Ákos, 2019-es adatok. 48 millió (heloszia) unit sold in the BL franchise. Szerintem ez elég indok hogy pazarolják a pénzt egy kicsit. Szerinted mennyire fogja még ezeket a számokat megdobni mikor kijön a film? akármilyen is lesz… (witcher széria megvan?)

  Amúgy meg nemigazán értem egy jó sztorijú játékból minek film? Azért hogy egy 10-20-30 órában jól működő történetet belezsúfoljanak egy lebutitott 1,5 órás valamibe? A BL tökéletes példa arra, hogy lehetne egy nem erős történetű de jó hangulat/karakterű világot egy jó storyval filmre vinni. Valszeg megint nem jól kivitelzve, de szerintem abszolút jogos a próbálkozás.

 7. Borderlands nekem fura lesz filmben, amimációban, sorozatként jobban el tudnám képzelni. A 2. résszel rengeteget játszottam anno, azóta család mellett ilyesmi nem jöhet szóba. Ha adja a feelinget, ez moziban nézős lesz.

  Aki fikázza a játékot, igen, a Bioshock csodálatos, egészen más alkotás, de talán pont a magasan lévő léc miatt nem merik megfilmesíteni (plusz az egy kifutott franchise sajnos).

  + a filmhez, kiváncsi leszek, a speckó fegyverek és egyéb eszközök gyűjtését, és karakterfejlődést, ami a játék lelke, hogy próbálják belezsúfolni a filmbe. Mert anélkül egy üres céllövölde.

 8. petrov144: szerintem eddig egy rpg elemet sem vittek át filmre, szóval ez csak egy posztapokos lövöldözés lesz a játék szereplőivel, meg gondolom, felületesen átvett sztorival.

  Én örülök, hogy megfilmesítik, mert a posztapok filmek általában jók, ellenben játszani annyira nem szeretek velük, inkább Cyrodiil zöld rétjein és Skyrim havas csúcsain futkározok karddal.

 9. Lazán kapcsolódik, de csak legyen fasza az Assassins’ Creed sori a Netflixen! :D

 10. A Tales from the Borderlands telltale játék szerintem teljesen rendben volt, ha ahhoz hasonló hangulatú lesz a sztori akkor én már elégedett leszek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.