Új concept art az Avatar #N-ből

Kettőből? Az óceánosból. Valamiből, amit valamikor láthatunk, lehet azután, hogy elolvastuk a GoT záró könyvét.

human
írta
2021. 06. 09. 02:08
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Új concept art az Avatar #N-ből” bejegyzéshez

  1. “lehet azután, hogy elolvastuk a GoT záró könyvét.”

    És versenyt futunk a moziig a járókerettel?

  2. Vártam, nagyon. De most már, ha meglatom a címet, felmegy a vérnyomásom. Nem tudom,.mit kellene tenni a marketingeseknek, hogy újra meggyőzzenek. Áll a Martinos hasonlat, ő is olyan, mint egy szektavezér. Felsorakoztak mögé a csodaváró emberek, de a csoda elmarad.
    Ezek az éveken át kis számban adagolt képek csak azt juttatják eszembe, hogy a rajongók lassan nyugdíjba mennek, vagy kihalnak, a fiataloknak meg úgy kell elmagyarazni, hogy mi is ez tulajdonképpen. Nem tudom, mit talált ki Cameron, de ennyi idő után nagyot kell(ene) szólnia!

  3. Szóval összekapcsolódnak a vízi állatok nemi szerveivel és akkor már tudnak lélegezni a víz alatt. Erre kell 45 évet várnunk, hogy kiderüljön? Hű de izgi.

  4. Csak megvárják míg beérik az Unreal engine, és valós időben fogják renderelni 2 óra alatt.

  5. Jó okés kíváncsi vagyok a filmre.
    De jó lenne ha befejezné ezt a avatar cuccot.
    66 éves, nem mondom azt hogy mindjárt meghal de azért kitudja, és én szeretnék még tőle más filmeket is látni, nem csak avatart. Nem lehet mindenki clint eastwood hogy 91 éves és még tolja.

  6. Azért ez a kép jól néz ki. Cameron meg nem hülye. Még sohasem csalódtam benne (Piranha II. nem számít), így ezt sem fogja elszúrni szerintem. De esélyes, hogy “csak” egy újabb film lesz az egymilliárdosok között és ennyi. Nem hiszem, hogy reális esélye lenne 2,8 milliárd dollárt hozni.

  7. Azon fog bukni szerintem, hogy Cameront a világ érdekli és nem a sztori. A sztori csak eszköz lesz ahhoz, hogy bemutassa az elképzelt állat- és növényvilágot. Viszont itt hiába tud újabb és újabb élőhelyeket és fajokat bemutatni, a biológiai alapszabályokat már az első film lefektette, így könnyen unalomba fullad az x-ik 6 lábú macskakutya. A fenti kép is erre enged következtetni, repülünk, csak a víz alatt. Hozzáteszem én szeretném a legjobban, hogy ne legyen igazam.

  8. Ilyen hosszú és ilyen sokáig készülő techdemot még nem készített senki :D
    De nekem se legyen igazam, én is attól félek, hogy annyira a látványra és az a mögötti technológiára mennek rá, hogy a sztori alibiből lesz.

  9. Hüpics hozzáállás tudom, de csakazért sem néze meg moziban. A botnak is van vége, ha értitek mire gondolok. Ilyen szinten visszaélni a nézők türelmével etikai kérdéseket vet fel nálam.

  10. “Nem tudom,.mit kellene tenni a marketingeseknek, hogy újra meggyőzzenek.”

    Elég lesz egy trailer is nyugi :D

  11. Pillager: amúgy valószínűleg igen, sajnos ilyen téren befolyásolható vagyok! :))

  12. Jó lesz ez, majd meglátjátok, nem kell sírni. A fenti érvekkel – pl. hogy baromi sok idő telt el az első rész óra és, hogy vmi hihetetlenek az elvárások- az alkotók is tisztában vannak, nyilván ezért is dolgoznak ennyit rajta. Majd, ha jön a trailer besza… bahu… mindenki, az garantálom.

  13. Anyukám 78 éves. Jó egészségnek örvend. Imádja az első részt. Mikor volt szó róla, hogy készül a folytatás, mondtam neki, hogy hosszú idő lesz. Azóta eltelt még 1x annyi idő, mire ígérték először a másodikat.

    Nagyon remélem, hogy megéri a következő részeket. Jó lenne vele együtt nézni.

  14. Ezeket, hogy:
    “Nyugi, nagyot fog szólni!”
    “Elég lesz egy trailer is nyugi”
    és főleg
    “Majd, ha jön a trailer besza… bahu… mindenki, az garantálom.”
    Mégis honnan veszitek?
    Talán a jövőbe láttok?
    Annyi azért nem elég, hogy bíztok (hisztek) a rendezőben.
    Főleg, mi alapján “garantáljátok”?
    Teljesen jogosak a várt filmekkel szemben felhozott aggályok. Ti meg olyan magabiztosan garantáltok dolgokat, mintha látnokok lennétek.
    Én elhiszem, hogy reménykedtek és bíztok a dologban, de ennyire magabiztosnak lenni…
    Sajnálom, hogy egyszerűen nem bírom, az ilyen alaptalan jóslatokat, amikor számtalan pofáraeséshez vezettek már.
    A garantálom helyett az erősen remélem sokkal realistábban hangzik.

  15. Ezek az emberek saját maguknak garantálják, vannak akik minden szarnak tapsolnak, vannak akiknek semmi sem tetszik, ha belegondolsz a pofára esések szubjektívek, még a bevételi adatok se garantálnak semmit sem.

  16. Nem értem amúgy a nagy utálatot. Kb. mindenkit megszívatott a vírus, nem csak őt.

    De ő legalább dolgozik a filmeken és nem conokra járkál, pl. még Fallonhoz sem személyesen ment el.

    Én nem hiszek benne, hogy annyira el tudná rontani, hogy nekem ne tetsszen. :)

    Azt viszont garantálom, hogy lesznek “Pocahontas 2”-zők. :)

  17. Én pedig ugyan így nem értem azt a hatalmas elvakult rajongást amit egyesek itt levágnak.

    Mert azért ne hazudjon itt senki magának, minden más filmnél aminél csak a látvány az igazi vagy megfelelő és az összes többi dolog a háttérbe szorul. Főleg a történet, ott mit szoktatok mondani? Hogy ez bizony “nem egy jó film” hisz a látvány önmagában mindig kevés.

    Kivéve ennél a filmnél. Itt bizony elég, nincs igénye egyeseknek többre. Bár egyébként ez sokmindent megmagyarázt miért is buknak zseniális filmek hatalmasat.

  18. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az Elég lesz egy trailer is, hogy meggyőzzön a moziról kommentemből hogyan csapódott le az, hogy a jövőbe látok és biztos vagyok a film sikerében. A marketing sikerében vagyok biztos, ha ezért már sámán vagyok ám legyen :D

  19. “Én pedig ugyan így nem értem azt a hatalmas elvakult rajongást amit egyesek itt levágnak. ”

    Én sosem csalódtam még Cameron atmoszférájában és mérget veszek rá, hogy nem is fogok. Ha ettől fanboy vagyok, akkor fanboy vagyok. Érdekel? Nem. :D

  20. Most mit mondjak, mondjam azt hogy 89-ben azért mentem el az Abyss-re a moziba, mert Cameron rendezte? A mélység titka címen ment, szinte nulla reklámmal, voltunk vagy öten a moziban. Akkor sem csalódtam, és azóta sem. Nálam Cameron kötelező mozi. Ennyi.

  21. Ez melyik országban volt? Mert nálunk már bőven ’90 nyara volt, mikor bemutatták az Abyss-t. Az a film amúgy zseniális és nem csak a setting viszi el a hátán, mert van jó sztori is, míg az Avatar 2-nél nekem is az az érzésem van, mint sokaknál, hogy azért tart eddig leforgatni, mert van egy vízmániás alapötlet csak még mindig nincs kitalálva, hogy mi legyen a koncepció körülötte, hogyan lehetne igazi folytatás önismétlés nélkül.

  22. 22: Fejből írtam a 89-et, de biztosan te emlékszel jól, ha 90-ben mutatták be, akkor az a dátum. A lényeg nem változott, vagyunk sokan, akik nem pillanatnyi divatból követik Cameront, hanem régebbről mint az itt hozzászólók zömének életkora, és had ne kelljen már ez miatt magyarázkodnunk. 30 éve még nem csak ő volt a kötelező, voltak nagy blockbuster rendezőnevek, akikre beültünk, Spielberg, Zemeckis, vagy kisebb kedvencek, mint nekem még Joe Dante, csak ők szép lassan elkoptak és elszűrkültek az akkori jelentőségükhöz képest. Ma azt egy óriási hibának látom, hogy blockbustereknél csökkent a jelentősége a rendező személyének, nincs az egy szem Nolanon kívűl nagy név (na jó nagy nevek vannak, csak a tehetségük kérdőjelezhető meg)

  23. Nem tudom, nekem az utóbbi évtizedekből ugyanúgy vannak kedvenceim, pl. del Toro, a filmjeit ugyanúgy várom, mint a régi nevek hébe-hóba befutó filmjeit. És csak pár évvel kezdte Nolan előtt, ha már ő “újnak” számít. :)

    És ugyanúgy vagyok vele, mint régen a baráti társaságban, hogy hú, új Spielberg film jön. És ugyanúgy megemlíteném, ha cameózna, mint a szendvicsező Spielberget a Blues Brothersben.

    Szerintem inkább csak annyi változott, hogy a netnek köszönhetően több utálót látni.

  24. Jó a cikkben leírt párhuzam. Nálam pont ugyanaz történt mindkettővel. Olvastam az összes GOT könyvet, de ha kijön nem biztos hogy érdekelni fog már, na pont ez van az Avatarral is. Csodaszép volt, a maga módján korszakalkotó de ennyi idő után már valahogy elkopott a régi fény, túlhaladtunk rajta.

  25. “a maga módján korszakalkotó de ennyi idő után már valahogy elkopott a régi fény, túlhaladtunk rajta”

    Azért Cameron arról elég híres, hogy mindig újít valamit és tőle vesznek át utána filmek technikákat, szerintem itt is bőven lesz újdonság, főleg a víz alatti dolgokban. Az orosz vízicsáp legalábbis tuti jobban mutat majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.