Jurassic World: Dominion az F9 előtt

Nyilván amerikai a hír, legalábbis gondolom itthon nem kapcsolnak rá az egyetlen IMAX teremben. A lényeg, hogy odakinn az F9 előtt exkluzív Jurassic World videó lesz. Igen, a Colin Trevorrow által rendezett 3. részből. Ja ez a poszter is jött az eseményhez.

13 hozzászólás a “Jurassic World: Dominion az F9 előtt” bejegyzéshez

  1. Adná magát, hogy a 10. részben Torettóék a dínók között csapassák. Frédi Béni lábbalhajtós verdákkal. Vin Dízel úgy is kiállna kétkerékre.

  2. A “Bukott birodalom” fényében….a Dominion-ban azért esetleg még előfordulhat,hogy véletlenül dinoszauruszokat is látunk?

  3. Most nem azért, de itthon is mindig megy az IMAX premiereknél a jövőbeni filmek promózása… Pl James Bondnál is volt meg még pár másik IMAX filmnél… Szóval valszeg a CC Arénába is lesz majd az IMAX termekbe….

  4. .LnB: Rock a kőkorban, tökéletes együttállás.

    A film meg csak akkor érdekel, ha crossover lesz a Kung Furyval, és lézerraptorok is lesznek benne.

  5. Nem fogsz dinókat látni, mivel ezek nem dinók. Hanem módosított mutáns szörnyek.

  6. Hát ez erősen a Transformers-re emlékeztet, csak dínókkal…
    Mondjuk engem már a régi Lost World-del elvesztettek, amikor irreális méretű dínókat láthattunk (lásd: csóka a T-Rex lábujjai közé szorul, egy ember két harapás, a Stegosaurus akkora, mint egy mozdony…Nem mindenki paleontológus persze a mozibannyálam, de nekem ez gyerekként is szúrta a szemem). Egyedül az első Jurassic Park-ban voltak életszerű dínók. A World-ökben ráadásul meg is fejelték a mutáns/hibridekkek, ami nekem agyon is vágta az egészet. Ennyi erővel jöhettek volna az ember/dino hibridek is, ahogy eredetileg tervezték.

  7. De szeretem, amikor a telefonom random úgy gondolja, új szavakat alkot…ez a “mozibannyálam” nem tudom, mit jelent, de remélem, nem a MI klszül öntudatra ébredni…

  8. Nem akarom az emlékeidet összetörni Scorpion82, de a legelső részben se voltak életszerű állatok :D A Velociraptor minden volt csak nem élethű, a T-rex érzékelése se volt valóságos.
    De ezt a World megmagyarázta: a JP állatai nem valósághűek, mert különböző más állatok DNS-vel egészítették ki a dinók láncát. Emiatt pedig mutálódtak a lények. Így egyik állat se lett olyan, mint a valóságban. Egyébként ezt a legelső Jurassic Park könyvben ki is fejtették bőven, hogy a klónozott állatok mindenek csak valósághűek nem, az egyék csak egy szemfényvesztés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.