The Eyes of Tammy Faye-előzetes

Isten szeret, főleg ha a tévében igéjét hirdetőknek töltöd ki a csekket. A vallás rossz oldaláról szól a Searchlight filmje, amiben Jessica Chastain és Andrew Garfield alakít televangelistákat (vagy hogy kell írni). Méghozzá igaz történet feldolgozása a film, Tammy Faye-é.

A rendező Michael Showalter (The Big Sick), és elég durva volt ezt az előzetest nézni.

5 hozzászólás a “The Eyes of Tammy Faye-előzetes” bejegyzéshez

  1. Iszonyat sodor magával ez az előzetes. Jó nézni egyszerűen, még mindig a Soho az év előzetese, de ez is eléggé ott van a toppon.

  2. már látom magam előtt Chastain 3. Oscar jelölését (szerintem már a helpért meg kellett volna kapnia, bármennyire is rezgett a léc az egész filmett illetően:D)

  3. @blady

    Én például egyáltalán nem értem Chastain jelölését a Help-ért. Nem volt rossz, viszont Bryce Dallas Howard mindenkit lemosott a színről abban a filmben és még csak jelölést sem kapott. Ebből is látszik, hogy ezek az oscar jelöléseket mennyire befolyásolja az éppen aktuális felkapottság és a politika (lásd Octavia Spencer díjazását, meg úgy általában, hogy színesbőrű színészeknek és a mellékszereplői jelölés/díjazás arányát).

    Én például kifejezetten nem csipázom, hogy az elmaszkírozás általában garancia a jelölésre, szinte már tudod, hogy ha egy ismert színészt elmaszkíroznak, arcportézist kap, akkor biztosan oscarra jelölik (Gary Oldman – aki már előtte is kiérdemelt volna legalább 1 szobrot, Nicole Kidman stb. stb.).

  4. Vagy Gyllenhaal..😁

    Nekem maradandóbb volt, talán mert pozitívabb érzeseket (megható volt) váltott ki, nem haragot, de tény, hogy Bryce megérdemelte volna a jelölést.

    Nem gondolnám amúgy, hogy a jelölés ilyenkor csak az elmaszkírozáson múlik. Nem elég ha valaki külsőleg átalakul, annak a játékában is meg kell jelennie úgy, hogy ne tudd megmondani, hogy úristen ez tényleg Theron/Bale/Oldman/Ledger stb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.