7 hozzászólás a “Ha már szóba került az Avatar” bejegyzéshez

 1. Méghozzá a Massive Entertainmenttől, akiknek a Division játékokat is köszönhetjük. Úgyhogy lehet bizakodóan várni…

 2. nem elég hiteles, egy na’vi se “közösült” a coffjával egyik állattal sem… szomorú, hogy a leglényegesebb részre nem figyeltek oda … :(

 3. Nem akarok “negatívkodásért negatív lenni”, de szerintem sem a Massive Entertainment, sem a Ubisoft nem ok az örömre. Utóbbi iparhoz fűződő hozzáállásáráról nem tudnék röviden írni, ezért csak a játékkal foglalkozom; a környezet szép, mint mindig, a Snowdrop engine nem kiemelkedő, de még megállja a helyét 2021-ben. (Érdemes összevetni más kiadók open-worldjeivel, mint a Horizon Zero Dawn,Ghost of Tsushima, vagy RDR2, ég és föld)
  Amik igazán fájdalmasak, azok a karaktermodellek, animációk – nyilván nem ez alapján a 2,5 perc alapján, hanem az utóbbi 2-3 év Ubisoft játékait tekintve.
  A zene viszont jó volt, azt nehéz elrontani.

 4. Ideje valahogy egeret szereznem az xboxhoz, mert a pc-m ősrégi, viszont kontrollerrel én az íjjal nem hogy a gépet, de az egész bolygót sem találnám el. Sok lődözős játékot próbáltam vele, de reménytelenül béna vagyok. Egérrel pc-n viszont mindig olyan könnyen ment.

 5. Az új állatok klasszul néznek ki, mintha ráálltak volna az áramvonalasabb uszonyszerű szervekre még a dinoszaurusz jellegű behemótóknál is. Kicsit mintha ez felvillantotta volna, hogy merre tart a franchise. Részemről már alig várom a második részt.

  Ugyanakkor éppen a na’vi karakterek olyan kis nyomottak lettek, mintha legalábbis alkeszek lennének. A régi na’viknak volt egy szép kisugárzása, itt pedig olyan megviseltnek tűnnek.

  Az erdő részen várnék még több kreativitást, mivel miért lenne bambusz vagy páfrány egy másik bolygón? Találjanak már ki akkor ott is egyedi növény- vagy gombavolúciót párvad formával. Ezt az érzetet hiányolom még mindig.

  A hatlábú lovak is klasszak, de az egyik pár láb olyan esetlenül volt animálva, mintha nem lenne rá szükség, ha egyszer igazi lovak voltak a modellek.

 6. És lesznek benne tutira tornyok amiket “fel kell oldani” aztán helyőrségeket felszabadítani,végtelen loot-olás és craft-olás unásig,de persze közben lesz valami fő sztori is amolyan mellékesen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.