A Tomorrow War végső előzetese

Újabb Amazon blockbuster. Vették, mert Chris Pratt jó húzónév lehet egy jövőben játszódó háborús filmbe. Majd meglátjuk mit sózott rájuk a Paramount, aki ugye eredetileg moziba szánta a filmet, de utána valamiért eladta. A másik nagy dobását meg kiégette a saját streaming platformján.

Amúgy a Tomorrow War nekem tetszik, van egy pici bizodalmam, mert bejön ez a múltból toboroznak katonákat felütés, valamennyire az Edge of Die. Repeat. ugrik be róla.

A csaj a Chuckból nyilván a lánya, nem?

19 hozzászólás a “A Tomorrow War végső előzetese” bejegyzéshez

 1. Az előző trailer alatt már kifejtettem a fenntartásaimat, ez a trailer is csak erősíti. Igazából jobban kíváncsi vagyok human a kritikádra, mint a filmre, mert olyan 99%-ban egyet szoktam érteni velük, asszem ez lesz az az 1%, számomra csak ennyiben izgi ez a kliséhalmaz.

 2. Hát ezt kár volt. Sikerült felfedni, hogy a világ hadseregekkel, fegyverekkel, technikával együtt sem képes legyőzni egy karmos-fogas-csápos állathordát. Brávó. Igazán eredeti.
  Plusz ha még hozzátesszük a human által említett várható fordulatot, akkor nagyjából semmi nem maradt, ami miatt érdemes lenne megnézni.

 3. Llew

  Ugyan ez jutott eszembe. Ezt azbemberiseg kiirtasat zombik es szornyek alltal sose tudtam feldolgozni.

 4. @Llew, @lordboxi:

  Az utolsó képeken látszik, hogy nagy tömegekről van szó, gyors mozgásról, mászási képességekről, ez azért nem egyenlő a lassú zombikkal. A csillagközi invázióban is attól volt félelmetes a sok buta rovar, hogy nagyon sok volt belőlük, és nem érdekelte őket a túlélés, csak az ölés. Ettől még nem túl izgalmas felvetés, de lehet kihívás, csak kellenek a számok. Tessék: oxigéndús környezetben rendkívül gyorsan szaporodnak, több évig föld alatt fejlődtek mint a cserebogarak, látnak a sötétben, rinocérosz vastagságú a bőrük, és csak ölni akarnak elsődlegesen, nem csak táplálkozni.

  (Plusz nem tudjuk, hogy nem-e biológiai fegyverek, amiket mondjuk egy EMP után dobott be az agresszor.)

 5. Ja, a csaj a Dexterből tuti a lánya.

  Amúgy Pratt miatt lehet megnézem majd, vagy ha nagyon jó kritikát kap, de azt mondjuk kétlem.

 6. Látványosnak ígérkezik, de ott szerintem bukni fog a dolog, hogy hogyan rángatják szegény Prattet egyik set pieceből a másikba. Egyébként egyet értek a fentebbiekkel, nagyon uncsi már, hogy mindig karmos szörnyek igáznak le minket, amilyen rossz film volt a Battle: Los Angeles ott legalább valóban háborúnak érződött a konfliktus.

 7. Ha szerencsénk van, akkor annyira veszi magát komolyan, mint az utolsó jelenet a bemutatóból.

 8. “A csaj a Chuckból nyilván a lánya, nem?”
  “Plot Twist, a Handmaid’s csaj a lánya… BumBumBum…”
  “Ja, a csaj a Dexterből tuti a lánya.”

  Imádom, ahogy Yvonne Strahovski karrierje összeáll a kommentek közt :)

 9. lordboxi: az “ugyanez” egy szó. Én ezt a különírást nem tudom feldolgozni.

 10. @dzsdiaj: a lényeg kimaradt… a sorozatjunkie Eyecandy többszörös (6?) nyertese tuti a lánya :)

  Azt hittem hogy John Scalzi -Vének ​háborúja könyveit variálják meg, de nem…abból pedig lehetne alapanyag

  +ha a lánya, akkor akár Old boy irányba is elvihetik a sztorit :D

 11. Ha már Yvonne, akkor a Mass Effectes csaj az a….

  @Danzig
  amikor először olvastam a filmröl en is azt hittem annak a feldolgozása lesz

 12. Danzig

  A vének háborújában volt idő utazás? Első kötetet olvastam csak, abban szó se volt róla

 13. Én is az elsőt olvastam Scalzitól. Abban nem volt időutazás a sztori inkább Avatar/Starship Troopers-re hasonlított mint erre. De amúgy igen jöhetne belőle film.

 14. Pár éve volt róla szó, hogy lesz belőle sorozat, pontosabban nem a Vének háborújából, hanem a folytatásból a Szellemhadtestből.
  De időutazás abba sincs, idősek kapnak fiatal testet.

 15. @lordboxi : nem nem volt benne időutazás, a későbbiekben sem , ezért írta mhogy ” variálják meg”, hogy a lények ellenu háború marad, csak a toborzás nem az öregekből hanem a múltból lesz…ami szegről végről ugyan az, mert azok öregek lennének a jövőben akiket besoroznak :)

 16. Ha jól rémlik relatív időutazás volt benne. Vagyis a számukra űrben töltött idő alatt a földön sokkal több idő telt el, így utána már a jövőbe tértek volna vissza. De lehet keverem az Örök háborúval, aminek ez a relatív idő az egyik lényegi pontja.

 17. Jobb lett mint vártam, főleg sztorira. Egész jó kis blockbuster, 7,5 és 8 között valahol. Ha azt gondoljátok hogy a trailerben minden benne van, tévedtek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.