Blockbuster watch: In The Lows, Peter Rabbit 2

Múlt héten mondtam humannek, hogy nem érek rá blockbuster watchot írni, meg amúgy sem pörgött még fel a nyári szezon, de aztán nagyon hirtelen lett déja vum ezt a hétvégét elnézve.

Itt van nekünk először is Jon M. Chu, aki a G.I.Joe folytatás mellett többek között Justin Bieber mozit rendezett, meg giga sikert a Crazy Rich Asiansből (174 millió csak Amerikában hello), úgyhogy most a változatosság kedvéért egy elvileg menő Broadway musicalhez nyúlt, amihez a Hamiltonos Lin-Manuel Mirandának is köze van. Közel két és fél órában és állítólag nem is rossz, de én ezt soha nem fogom megtudni. Az viszont biztos, hogy streaming premier mellett 11.4 millióval nyitott, ami nagyjából fele a becsléseknek – így maradt a Quiet Place 2 az élen és immár 109 milliónál tart otthon, globálisan pedig 200 felett kicsivel.

A dobogó harmadik helyén egy szintén új belépő, Peter Rabbit 2 tanyázik 10 milliós nyitással, az első ott is nagyot ment, 115 millió (Észak-Amerika) – 351 millió összetettben, de nyilván ezekkel a számokkal lesz lemaradás.

Szerintem erről a hétről ennyit, jövő héten Hitmans Bodyguard 2 – lehet akár még váratlan komoly siker is, mivel az igazi nyári szezont nagyon lassan merik csak beindítani és elmaradtak az elmúlt hetekben a blockbusterek. És egy fun fact a végére, a Wrath of Man globálisan többet hozott már, mint a Gentlemen (126 vs 115 millió), ez is megérne azért egy gondolatmenetet.  

2 hozzászólás a “Blockbuster watch: In The Lows, Peter Rabbit 2” bejegyzéshez

  1. Quet Place azért a világjárvány leggyorsabb hazai 100 millája lett, éledeznek a mozik

  2. (sorry, de arra max a heti bemutatós poszt az ontopik, nem pedig egy random bevételesben, áttettem oda őket)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.