A Monte Cristo grófjának egy új adaptáció?

Dumas klasszikus regénye egy alap bosszútörténet. Ez a The Count of Monte Cristo. Na ennek új adaptációjához trombitálta össze a bandát a Constantin Film. Jack Huston (Boardwalk Empire) írja, és ő alakítja majd Nicolas Cristo-t is. A rendezés pedig Stephen Fung (Into The Badlands) vállalta magára.

7 hozzászólás a “A Monte Cristo grófjának egy új adaptáció?” bejegyzéshez

  1. 2002-esnél biztos nem lesz jobb…Guy Pearce milyen jól hozta a rohadékot:D maga a könyv is remek élmény, de annyi sok más emlékezetes darab van, miért kell mindig azt erőltetni, amihez már hozzányúlt valaki? Vagy ez van, vagy fölösleges folytatás :(
    Érzem a titanic 2 fenyegetését…

  2. Blady: Nem akarlak kiábrándítani, de a Titanic 2 már létezik :D
    A hírhez meg, ez a csávó jó színész, a rendező meh, szerintem nem lesz emlékezetes alkotás.

  3. Igen, a 20 évvel ezelőtti feldolgozás remek, a múltkor pont valami miatt eszembe jutott és megnéztem, a mozi óta nem láttam.
    Nem hiszem, hogy ez az újrázás többet adna majd hozzá.

    Amúgy igen, oltári sok jó sztori, regény és egyéb anyag van, amit meg lehetne filmesíteni, nem mindig az ismertebb/populárisabb darabokat feldolgozni.

  4. Új Monte Cristo készül? Az hír. Új Rómeó és Júlia készül? Az hír. Mikor Ralph Fiennes Shakespeare Coriolanusat rendezte Gerald Butlerrel és Brian Cox-szal az nem volt hír és síri csend közepette jött ki. Sok jó darab van, de csak a legismertebbek fognak sok vizet kavarni. Úgyhogy ezeket fogják földolgozni többnyire. Amivel nincs is baj szerintem….

  5. Jó lenne ezt a Huston gyereket valami emlékezetesben látni, segítene elfelejteni, ahogy a szája sarkán szörcsögi vissza a nyálat, hogy ki ne folyjon. De azt legalább jól csinálta! :)

  6. A könyv egy mestermű az első laptól az utolsóig, többször is olvastam már. A feldolgozásait is mind megnéztem, de szerintem messze a 2002-es volt a legrosszabb. Ahogy kiforgatták a végét, az a megcsúfolása volt az eredeti sztorinak, mivel az eredeti korszakot meghagyták, a “happy end” pedig ehhez a 19. századi történethez egyszerűen nem illik. Egy modernebb környezetbe helyezve még elment volna, de ebben a történelmi közegben szerintem csak az eredeti befejezéssel működik igazán.
    Nem vagyok túl bizakodó, de azért érdekel a legújabb verzió is. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.