A Red Rocket is lehoz majd mindenkit az életről?

Sean Baker (The Florida Project) új filmje, amiben Simon Rex a főszereplő. Egy elfakult pornósztárról szól, aki visszatér gyerekkori otthonába Texasba, de a kisváros lakóinak többsége ennek nem örül.

human
írta
2021. 06. 24. 02:01
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A Red Rocket is lehoz majd mindenkit az életről?” bejegyzéshez

  1. Tetszik a sztori, a Floridai álom nekem nagyon bejött, úgyhogy várjuk szeretettel az új Baker menetet.

  2. lemmy89 ugyanez jutott eszembe. 2016-ban hallgattam egy podcast-ot, amiben beszélt róla (soha nem szokta felhozni). Amúgy még most is fent van neten, bárki meghallgathatja az audioboom oldalán: “Allegedly with Theo Von & Matthew” a sorozat neve, több tucatnyi interjú között ha tekertek lefelé, egyszer csak az ő neve is feltűnik valahol:

    57 percen keresztül dumálnak kötetlenül mindenféléről és nagyon komikusan jött ki a szitu, mert a 2 házigazda közül csak az egyiknek volt tudomása Simon Rex pornós múltjáról. 33:20-nál jön a “most kérdezni fogok valamit, amire természetesen nem kell válaszolnod…” és elkezdik feszegetni a témát, hogy hogyan élte meg az egészet miután kitudódott róla. Az Mtv nem rúgta ki (rögtön), de a Disney-nél borítékolhatóan bukta az aktuális szerepeit. Szóval pörgősen nyomja a rizsát már vagy 3 perce, mikor a tudatlan faszi rákérdez (35:25 környékén), hogy “milyen videóról beszéltek?” és erre egy kis torokköszörülés után válaszolnak, hogy “hát volt egy videó, amiben a nemiszervét markolászta…” :D sírtam a röhögéstől, iszonyat jó podcast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.