Börtönlázadás a Black Widowban

Gondolom már belefutottatok a nem túl fényes kritikákba itthon (Metacriticen 67%-on áll jelenleg, nem nem kamu százalék mint a Rottentomatoes amit mindenki direkt félreért, hanem tényleges értékelés), de tessék, még egy rövid tv-spot és egy részlet jött az MCU filmből, ami most hétvégén kerül a hazai mozikba is.

human
írta
2021. 07. 06. 02:21
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Börtönlázadás a Black Widowban” bejegyzéshez

  1. Damn, most látom, hogy az IMDB is lehúzza és csak most tünt fel, hogy egy amatőr nő a rendező. Miért adtak egy amatőrnek egy ilyen filmet? Én imádom a Marvel filmeket és ennyi filmmel a stúdió háta mögött, hogy a piklibe tudják ilyen rossz kritikásra megycsinálni? Már kisujjból kéne mennie, a népnek nem kell feltalálni a spanyol viaszt, jöhet a megszokott recept, azt várjuk a popcorn mellé!

  2. “Már kisujjból kéne mennie, a népnek nem kell feltalálni a spanyol viaszt, jöhet a megszokott recept, azt várjuk a popcorn mellé!”

    @T: pontosan ezt csinálják? Nem a rendező személye a lényeg egy Marvel filmnél. Senki nem várt ettől csodát, ez is pöccre ugyanolyan lesz, mint az összes többi. Nem kell megijedni, hogy most nem 7,3-on áll, hanem “csak” 6,7-en. Egy ekkora univerzumban minden elfér.

  3. Igazából Rottenen sem áll túl jól ha az ember nem csak a számokat nézi hanem elolvassa a kritikákat is. Nekem az a fura hogy van jó ár negatív vélmény de mégis pozitív értékelést adtak. Ezért is jobb sokkal a Meta mert ott legalább van “mixed” opció is. Annyira unrealisztikus, hihetetlen hogy a Rotten vezérei erre még nem jöttek rá.

  4. “Igazából Rottenen sem áll túl jól ha az ember nem csak a számokat nézi hanem elolvassa a kritikákat is. ”

    hát igen, mivel ugyanazokat a kritikákat összesíti, csak máshogy

  5. “egy amatőr nő a rendező”

    ??? filmeket és sorozatokat is rendezett, nézd meg az Ant-Man vagy valami Infinity War rendezői mit csináltak korábban

  6. Na igen. Nem is azzal van a baj, hogy amatőr a rendező nő, hanem egy olyan karakternek akarnak egy vidám csili-vili szokványos marvel filmet csinálni, ami csak akkor működne, ha ott feszítene mellette Thor, Vasember, vagy a Hangya. És ehhez még egy olyan sztorit vesznek elő, ami a karakter legsötétebb múltjához kötődik (Red Room) és még a legdurvább marvel karaktereket (Yelena Belova, Red Guardian és Taskmaster) veszik. Már az előzetesben is látni lehetett, hogy a három karakterből kettő tuti egy lebutított gyerekbarát verzió fogunk kapni. Taskmaster-nél még kérdéses, hogy milyen gonosz lesz, de nem lepne meg, ha csak egy maszkos terminator lenne, akinek se szövege se háttere nincs.
    Szerintem a Fekete Özvegy-nek pont annak a filmnek kéne lennie, ami teljesen szakít a jól megszokott formulával, ha már egyszer egy olyan történetet akarnak megfilmesíteni. 22 film után a marvel már eljutott arra a szintre, hogy egy zacskó trágyát is simán eladhatna marvel filmnek. Szóval néha nyugodtan bevállalhatnának néhány komolyabb és durvább képregény filmet, mert anyagilag úgyis sikeres lenne.

  7. troc:
    Na basszus…
    Pedig az előzetes alapján inkább egy Tél katonája koppintásnak látszott.

  8. Taskmaster karaktere annyira semmi, hogy nincs is hozzá színész feltüntetve. Gondolom, öt kaszkadős adta egymásnak a kilincset a csuha alatt.

  9. Van hozzá színész, de ahogy láttam az csak a hangját adta a karakterhez.
    Elég szomorú, hogy ily módon kezelnek egy eléggé népszerű marvel gonoszt.

  10. itt akkor ütött volna keményen, ha bemernek vállalni egy Wolverine-Noir irányt… persze akkor gyerekeknek nem lehet eladni, de nekem Taski az egyik kedvenc karakterem még abból az időből amikor aktívan olvastam. Mondjuk tudjuk, hogy sokszor lebutítják a gonoszokat Marvelnél, ha csak 1 filmre tervezik őket.
    De akkor is… Annyira könnyen kellene mennie ennek már…

  11. Márpedig a szinkronszereposztást olvasva, a Taskmaster szerepére egy ismertebb nevet nyertek meg, szóval én bízom benne, hogy mégiscsak egy emlékezetes ellenlábas lesz belőle. Este kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.