Megvan az új Star Trek rendezője

A Deadline szerint Matt Shakman (WandaVision) kezébe helyeznék végül az új Star Trek filmet, azt amiben elvileg Chris Pine és a többiek visszatérnek. Elvileg innentől zöld út a Paramountnál a projekt. A forgatókönyvet Lindsey Beer ls Geneva Robertson-Dworet írta. (Korábban Tarantino “nagy ötlete” és Noah Hawley volt emlegetve körülötte).

human
írta
2021. 07. 14. 02:30
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Megvan az új Star Trek rendezője” bejegyzéshez

 1. WandaVision az utóbbi idők legtúlértékeltebb hulladéka. Valószínűleg ez is valami woke shit lesz.

 2. @Puffin:
  Teljesen rendben volt ez a trilógia, jó volt a kémia is a színészek között. Én örülök neki, hogy láthatjuk még őket, pedig nem vagyok ST fan, ssoem néztem a sorozatokat sem.

 3. Egyetértek. Szerintem is működtek a filmek. A másodikkal vannak gondjaim, de alapvetően mindhárom élvezetes. A casting pedig tökéletes.

 4. Szerintem a második elbaszta Khannal, illetve hogy rejtegették, de mindenki tudta, hogy ő jön vissza, plusz voltak ott még érdekes dolgok a sztoriban is. Az első úgy volt tökéletes ahogy volt, azon kár is vitatkozni, hogy mennyire illeszkedik a Roddenbery víziójához. Lehet, hogy a régi fanok tetszését nem nyerte el, de szerzett egy eléggé sok újgenerációs nézőt.
  A harmadik? Én imádom. Valóbban inkább tűnik dupla résznek, mint mozinak filmnek, de nálam attól még működött.

  Ezt meg simán várom. Nemtom mi volt Tarantino nagy ötlete, azt se, hogy mi volt a másik fazoné, majd pár év múlva kiderül interjúkból, de én várom minden ST filmet ezzel a castinggal.

 5. Nagyon várom. Végre egy jó hír, de kár, hogy ilyen sokat kellett várni rá.

 6. Hú, én a harmadik részt nagyon utálom, mégpedig több nézés után. Első nézésre olyan semmilyen volt, bár a Beastie boys-os jelenet, már akkor is ratyi volt szerintem. Annyira semmilyen volt a film, hogy utána már nem is emlékeztem arra, hogy mi is volt a történet. Aztán újranéztem és kezdtem kapisgálni, hogy micsoda orbitális baromság az egész.
  Van ez a csóka, akit cserben hagy a föderáció, de földet ér egy olyan bolygón, ahol kismilliónyi általa irányítható “dolgozó” űrlény él, olyan flottával, ami olyan masszív egységekből áll, amik kibírják azt is, ha belefúródnak egy másik űrhajó testébe. Konkrétan a Beastie boys-os jelenetben láthatjuk, hogy ezekből milyen kibaszott sok van, milliónyi! Simán elég lenne arra, hogy bármit megtámadjon velük. De nem, kivár és “cseles módon” megpróbálja bejuttatni azt a nevetséges biofegyvert, aminél amúgy a saját kis bányászflottája ezerszer hatékonyabb. Eközben, ezek a kis egységek, amiket a film során többször mutattak, hogy mindent kibírnak, felrobbannak mindössze attól… egymáshoz csapódnak.
  Meg az élőlényekből életelszívós masina… :DDD Lyaly! :D
  Ahhh, agyeldobós hülyeség volt az egész. Maga az alapsztori is faék egyszerűségű és nem is érdekes. Megint van egy főgonosz, akit legyőzünk. De még a leggyőzését is sikerült anti-katartikussá rendezni.
  Hiába véditek, nem csoda, hogy úgy földbe állt, mint a gerely. Mert szar!
  A Star Trek-nek egyszerűen nem áll jól, ha ultralátványos akcióorgia mozit próbálnak belőle csinálni.
  Nem véletlen, hogy ennyi ideje hiátuszban van a franchise, az amúgy se combos 2 rész után végül a harmadik végleg vakvágányra vitte.

  A Paramount nem tudja jól kezelni ezt a franchise-t. Azt nagyon sajnálom, hogy nem hagyták, hogy Noah Hawley megcsinálja az ő filmjét. Simán el tudom képzelni, hogy egy intelligens, nem akció-orientált blockbuster-nek szánt jó filmet tudott volna készíteni. Helyette csinálja az Alien sorozatot, aminek viszont még jobban nem örülök. Alienek a földön, napfényben, szabadban, sorozatként… Gondolom végül az égvilágon mindent megfogunk tudni az idegenekről és hívhatjuk majd Familiar-nek.

 7. Én annak örülök, hogy nem Tarantino rendezi ! Nem neki való, tőle nem ilyen filmeket várunk , VÁROK !

 8. @Scorpion82

  A most közzétett infók alapján nem várom. Az előző filmeknek ehez semmi köze. Az pedig külön szomorú, hogy nem lesz Tarantino ST film, mért így elesünk egy olyan alkotástól ami talán nem tucatszar blockbuster lett volna.

 9. Kétlem,hogy napfényben lesznek az Alienek. Ennyire azért ne becsüld le Noah Hawley-t!

 10. Egy darab star trekket nem néztem az új trilogiáig, de ez nagyon bejött.
  Viszont én inkább csak egy űr sci-fiként tekintek rá mintsem star trek.

  Viszont ha már bele vágnak a 4. részbe akkor jó lenne ha ezt is egy második trilogiává bővítenék.

  És én megnéztem volna egy tarantinós ST-t is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.