Poszteren a Nope, Jordan Peele új horrorja

A Get Out és az I’ve Got 5 On It rendezője ismét horrorfilmmel jön, amiben Daniel Kaluuya a főszereplő. A történetet egyelőre nagyon titkolják, nincs hivatalosan kiadva.

human
írta
2021. 07. 22. 19:51
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Poszteren a Nope, Jordan Peele új horrorja” bejegyzéshez

 1. Szegény Daniel Kaluuyát megint jól szétsz#patja a filmben :D. Bár lehet az lesz a csavar, hogy most Ő lesz a terrorizáló és Steven Yeun kapja az “áldást”. Én várom. Mind 2 filmje tetszett. Nem azt mondom, hogy bármikor újranézősek de jók voltak.

 2. :D
  én is várom, mindkét filmje érdekes volt:D tuti ettől is vakarom majd a fejem:D

 3. Nekem eddig mindkettő Peele horror a bármikor újranézős kategóriába esett, kellemesen egyedi ízzel tálalt érdekes sztorikat, szóval 100% pozitívan állok az új filmjéhez is, úgyhogy ez számomra tuti nem lesz egy nope. A poszter érdekes, remélem lesz benne valamilyen elborult kozmikus szál (nem tudom miért, de valahogy ilyen érzésem lett a posztertől).

 4. @Bachstein

  Miért reméled, hogy lesz benne valamilyen elborult kozmmikus szál?

  “Az viszont tuti, hogy az alkotó eddigi műveiben minimális fantasztikus, illetve tudományos-fantasztikus elem volt, tehát a “sötét felleg” lehetséges, hogy újfent egy ártó szándékú csoportot szimbolizál.”

 5. 5: nem tudom, valahogy az jött le a poszterről, hogy itt most valami megfoghatatlanabb terror lesz a hátterben. Igazából csak egy megérzés, lehet nagyot tévedek. :)

 6. Zseniális volt mindkét filmje. A kifáradt horror zsánerbe sikerült neki valami újat hozni. Én mindig vevő leszek az új filmjére.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.