Rock nélkül folytatódik a Fast széria

Nemrég Vin Diesel azt mondta, hogy a közte és a Rock között pletykált nézeteltérések csak “tough love” volt, hogy kihozzák a legjobbat Johnson alakításából.

Most viszont van egy friss interjú Dwayne Johnsonnal, amiben azt mondja, hogy jót nevetett Diesel kijelentésén, és további jókat kíván a Fast franchise azon részeihez, amiben ő már nem fog szerepelni.

I laughed and I laughed hard. I think everyone had a laugh at that. And I’ll leave it at that. And that I’ve wished them well. I wish them well on Fast 9. And I wish them the best of luck on Fast 10 and Fast 11 and the rest of the Fast & Furious movies they do that will be without me.

human
írta
2021. 07. 22. 02:22
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Rock nélkül folytatódik a Fast széria” bejegyzéshez

  1. A hatodik résztől kezdve már csak ő, Statham és Russel tették élvezhetővé a részeket. Kilenc ezért is lett egyrészt pocsék, nem voltak úgy benne.
    A spin-off meg köröket vert az elmúlt évek Fast filmjeire. Meg a díszes sztársaságból még Rockek tudtak színészkedni.

  2. Nagyon rossz hír. Rock hatalmasat dobott a szérián és nélkülözhetetlen lenne a befejezéshez. Vin Diesel egy nyafogó, idióta kislány.

  3. Nem is álltak jól egymásnak, Rock szállítsa csak a megbízható kalandfilmeket, az áll közel hozzá, időnként csússzon be egy Faster és szererni fogjuk. Vin meg bohóckodjon, ő nem tudta magát olyan ügyesen felépíteni, mert ahogy öregszik, úgy egyre jobban ragaszkodik a szigorúan nézős machosághoz, lazíthatna picit.

  4. Mikor összevesztek már akkor egyértelmű hogy nem fog szerepelni a folytatásokban.

  5. Hát én sajnálom. Nem azt mondom ,hogy ezért lett rossz a 9. rész de nálam ez is hozzátesz ,hogy csalódtam az előző epizódhoz képest.

  6. De most akkor ez a Hobbs és Shaw 2-re is vonatkozik, nem? Nem egyértelmű, de én így értelmezem, hiszen az is kvázi F&F filmnek számít.

  7. Rock ellenfélként volt jó az 5-6-ban, de itt már mindenki mindenkinek a haverja, mindenki feltámad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.