Kecsap: Evil Dead Rise, John Wick 4, Indy 5,Disappointment Blvd., Army of the Dead 2, Black Panther: Wakanda Forever, We Have a Ghost, Romeo & Juliet, Babylon, Slumber Party Massacre, The Rosie Project, BRZRKR, Disctrict 10, Alice Darling, Chariot

Steve Falk ír és rendez egy romantikus komédiát, a Rosie Projectet Henry Cavill főszereplésével. Egy egyetemi professzorról szól, akinek nem jött be a szerelmi élet így egy bonyolult kérdőívvel igyekszik megtalálni az igazit, de egy olyan nővel akad össze aki semelyik elvárását nem teljesíti, de talán pont így lesz a tökéletes társ számára.

Egy kép a Slumber Party Massacre remakeből. Egy csajos ottalvós bulit megzavar egy szökött sorozatgyilkos és a hatalmas fúrója. (Az eredeti trailere 18+ besorolással – paródiának íródott és komolyan forgatták le, szóval érdekes múltja van elvileg)

Mia Challis is megjött az Evil Dead Rise-ba.

Nem meglepő módon Ian McShane benne lesz a John Wick Chapter 4-ban.

Antonio Banderas pedig az Indiana Jones 5-be érkezett meg.

A Joaquin Phoenix-es Disappointment Blvd. gárdája Parker Posey, Zoe Lister-Jones és még pár kisebb névvel bővült. Ari Aster új filmje az A24 stúdiónak, a történet nem annyira ismert.

Mivel az Army of the Dead felülteljesítette a 4. hetes nézettségi becsült adatát, így nem meglepő, hogy Snyder már dolgozik rajta. De persze előtte a Rebel Moon a terve!

Michaela Coel (I May Destroy You) csatlakozott a Black Panther: Wakanda Foreverbe.

A Netflixnek készíti a We Have a Ghostot Christopher Landon (Happy Death Day, Freaky). Elvileg családi kalandfilm. Főszerepben Anthony Mackie, David Harbour, Jahi Di’Allo Winston, Tig Notaro, és Jennifer Coolidge. Egy család szellemet talál a házában, így közösségi média sztárok lesznek, utána meg a CIA célpontjai, amikor többet akarnak megtudni a szellem múltjáról.

Adrien Brody feltűnik majd Wes Anderson következő filmjében, amit Spanyolországban forgatnak majd jövőre. Bill Murray és Tilda Swinton természetesen várható ugyanitt.

Netflix film lesz a BRZRKR képregényből Keanu Reeves főszereplésével. Egy anime sorozat is követi majd. A főszereplője 80 000 éve harcol, és jelenleg az amerikai kormánynak végzi a piszkos melót, amiért cserébe megtudhatja létezésének alapját, és esetleg lehetőséget kap a lezárására is.

Kyle Alln lesz Rómeó a 20th Century által készített új Romeo & Juliet filmben, amiben Júliát Isabela Merced kelti majd életre. Az apropó, hogy Juliet unokatestvére szemén át mutatják majd be a története, csak épp komikusan, hiszen a nő Romeo Ex-csaja itt.

Neill Blomkamp azt mondja, hogy még mindig írják a Disctrict 10 forgatókönyvét, jól néz ki, egy évtized volt mire kitalálták miképp ne legyen csak sima folytatás.

Az Alice, Darling a Lionsgate-nél készül Anna Kendrick főszereplésével. A főszereplő mindent eltitkol a barátnői elől az új pasijáról, de amikor a három csaj elmegy egy közös útra miközben eltűnik egy helyi lány, és beállít a “buliba” a pasi akkor minden kiderül.

Rég volt casting hír Damien Chazelle új filmjéhez, a Babylonhoz? Most Jean Smart neve merült fel, mert miért ne.

Joseph Kosinski (Oblivion, Maverick) újra sci-fit rendez a Chariottal, amiben egy hidegháborús csodafegyvert, egy autót és benne régóta eltűnt szuperügynököt találja meg egy picit bűnöző.

Matthew Vaughn (Kingsman) új kémthrillert csinál Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, és Samuel L. Jackson szereplésével. Egy világhírű kémregényíróról kiderül, hogy valójában kibasztott jó ügynök, csak amnéziás, de kopogtat a múlt.

Bónusz videó teljesen random a hétvégi poszter miatt:

16 hozzászólás a “Kecsap: Evil Dead Rise, John Wick 4, Indy 5,Disappointment Blvd., Army of the Dead 2, Black Panther: Wakanda Forever, We Have a Ghost, Romeo & Juliet, Babylon, Slumber Party Massacre, The Rosie Project, BRZRKR, Disctrict 10, Alice Darling, Chariot” bejegyzéshez

  1. Már nem azert, de hogy akarjak hihetővé tenni, hogy egy Henry Cavill kinézetű férfinak gondja van a pár találással?

  2. Henry Cavill játssza az egyetemi professzort, aki nem talál szerelmet? lmao melyik párhuzamos univerzumban

  3. Remélem, hogy Snyder leejti a kameráját és lencséstől-mindenestől összetörik.

  4. @ Venom:

    Megírtam asszonynak a Rosie Project szinopszist, meg a főszereplőt. Kérdeztem tőle, hogy te mint nő, mit szólsz ehhez?!
    Ennyit írt: Hallod, ekkora hülyeséget.. xD

  5. az hogy valakire tapadnak a nők, és hogy megtalálja-e az igazi szerelmet, az szerintem két külön dolog (mint a példám is mutatja!!!! hahahaha). De komolyan, Cavill nem singli az életben is épp? Ennyi erővel az is hülyeség.

  6. Nem tudom human, nem szoktam random rágúglizni, hogy melyik színésznek van e párja éppen. :D
    Kokca, azt tudom. De kétlem, hogy ne találna magának nőt. Az meg, hogy szerelmet keres e, vagy csak csajszikat, gondolom az ő döntése. ^^ De te tudod, hogy van ez na… :D

  7. .LnB: én sem szoktam, csak a filmjei miatt néha szembejön az instája, de ezért is mondom, attól, hogy valaki szép, még nem biztos, hogy megtalálja az igaz szerelmet, avagy simán lehet egy romantikus komédia alapja

  8. BRZRKR-t olvastam, történet nulla, emlékszem nagy csalódás volt, buta erőszakpornó a képregény. Ez az Old Guard sztori John Wick formában, csak 99.99%-ban a vérre és gyilokra fókuszálva. Kb a Brutal Doom videójáték emberhúson levezetve. Keanu hogy adhatta ehhez a nevét (még rosszabb, társ-írhatott ilyent)?

  9. “De komolyan, Cavill nem singli az életben is épp?”

    Most épp nem. Natalie Viscuso a szerencsés, aki a Legendary-nál dolgozik.

  10. Olyan poéngyilkos vagy human! :) Nem kell ebbe ennyire belegondolni. Az alap felvetés megmosolyogtató volt és ennyi.

    Amúgy meg egy faszi nem szép, hanem jóképű. A nők szépek. Szerintem.

  11. A Rosie project föszereplöje egy 30s vékony test alkatú asperger szindrómás csávó aki szüz. Szóval Henry cavill ugyan úgy tökéletesen és hihetöen fogja megformálni ezt a karaktert mint pár éve Tom cruise által életre keltett Jack Reachert aki az elsö könyvekben egy 30-s 195cm magas 120kg-s szöke csávó😂😂😂😂
    Btw: asszem ez Bill Gates egyik kedvenc könyve

  12. “pár éve Tom cruise által életre keltett Jack Reachert”
    Olvastam pár JR könyvet és szerintem egyáltalán nem volt gond Tom Cruise-zal. Magasság ide vagy oda, magát a karaktert tök jól hozta. Az első film még kifejezetten jól is sikerült.
    De a Constantine-ban se zavart egy percig se, hogy Keanu Reeves miért nem szőke? Attól még tök szórakoztató volt, főleg a végén a megemelt középső ujj.:)

  13. Filmtekercs: igazából ez egy érdekes téma,(számomra😂)mert ok, hogy “könyv” adaptáció a Jack Reacher, de igazándiból csak egy tucat akciófilm ami meglovagolt egy népszerü IP-t, hogy nyomtassanak pár bank jegyet. Szinte a föszereplö neve és foglalkozása volt az egyetlen közös a könyvekkel így alapvetöen nem számított, hogy cruise kelti életre a föhöst.(azoknak akik nem tudják a Jack Reacher könyvek föszereplöje egy volt katonai rendör örnagy aki miután elvesztette az állását 1990-ben a hidegháború végén lévö leépítéseknek köszönhetöen. busszal utazik fel és le az USA-ban és segít az embereken, bünügyeket old meg stb.kvázi Knight Rider és 10+ köny jelent meg eddig és kvázi a katonaságban felszedett skillekkel és testi erejével no meg persze a magas IQ-val oldja meg a problémákat.) Szóval nem feltétlenül problematikus, hogy egy ilyen összeóllózott valami volt a story több könyvböl is, ezért igazából a Jack Reacher film számomra legalábbis egy tucat szar volt, de öröm az ürömben(😂😂), hogy a pénz amit hozott a film biztos segített a sorozat létrejöttében és oda már a casting is jobb lett 😂😂 Na de a lényeg a Reprezentáció!!!!! Magyarul ha valaminek az alapja egy könyv amiben a föszereplönek van egy külalakja(férfi/nö/delete/fehér/ázsiastb.), identítása stb. akkor az adaptációban az öt életre keltö színésznek legalább nyomokban kellene hasonlítania a karakterre. Nem csak azért, mert így írták meg hanem azért is, hogy azok akik olvasták és szerették a könyvet ne tépjék a hajukat, persze van kreativitásbeli meg müvészi szabadság az interpretálásban a film készítöi részöröl a castingnál, de alapvetöen van annyi színész, hogy megoldják. Így amikor meghallottam, hogy Tomorrow Cruise (imádom öt)fogja játszani Jack Reachert már tudtam, hogy kedvenc magas “hobo” igazságosztóm elsö adaptációját nem fogom moziban megnézni.(197cm magas vagyok és szeretek krimiket olvasni és a föszereplök mindíg “alacsony” nyomozók, mert a “magas” emberek soha nem játszák a föszerepet az ilyen könyvekben max deadbeatnek vannak benne így végre üdítö volt egy magas és értelmes föhösröl olvasni magas emberként) De ha már Reprezentáció!!!! maradjunk még Tom Cruisenál és Whitewash iskolapéldájánál: Edge of Tomorrow ami egy japán manga/könyv amiben a föszereplö egy ázsiai fiatalember aki frissen vonult be a seregbe és kiképzés után vesszük fel élete fonalát. A történet japán partjainál játszódik ahol más bevándorló katonatársaival próbálja felvenni a harcot a földönkívüliekkel akik már európát és ázsia nagyrészét elfoglalták. Nem tudom milyen kreatív döntések vezettek ahhoz ami végül a film lett, de ha még a castingon átsiklasz a story és a helyszínek átírása és megváltoztatása számomra és sokak számára megölte a filmet.
    És akkor Rosie project! A könyv föszereplöje egy csetlöbotló aspergeres aki átlagos testalkatú és kinézetü így mindenképpen érdekes lesz majd Henry Superman Witcher Cavill alakítását nézni ebben a szerepben, mert Don Tillman nem a nök bálványa viszont különleges és szeretetre méltó karakter. Szóval biztos ez is majd annyira jó adaptáció lesz mint amiket írtam😂😂😂😂

  14. + persze lehet, hogy majd megváltoztatják Henry cavill kinézetét(kétlem) és lehet, hogy hitelesen fogja eljátszani a genetika professzort, de nem fogadnék rá. Majd kiderül,de ez is valószínüleg egy olyan IP lesz amit nem fogok moziban megnézni, de biztos siker lesz és két folytatás van is könyvben szóval azok akik nem olvasták a könyvet biztosan fogják majd élvezni.

  15. Jól eltorzítják és a szerelemtől majd megHenryCavillesedik😁

    Matthew Vaughn kémthrillere érdekesnek tűnik és a gárda is jó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.