Az új Suicide Squad lesz a legjobb képregényfilm evarrr..

Margot Robbie a fentit mondta egy interjúban. “It just so happens that this arguably one of the greats, if not the greatest comic book movie ever made” – “egyik legjobb, ha nem a legjobb”

Jött egy “ígykészült” is a filmhez, amiben James Gunn, aki korábban Marvel filmet rendezett (és egyike volt azoknak akik megölhettek fontos karaktert, de nem a jók közül persze), azt mondja, hogy a képregényfilmekben nincs tét, de itt a főmufti Amanda Waller mindenkit hajlandó beáldozni a küldetésért, avagy sokan hullanak majd miközben a tengeri csillagok minden nyomát eltörlik.

15 hozzászólás a “Az új Suicide Squad lesz a legjobb képregényfilm evarrr..” bejegyzéshez

  1. Wow, mikor őszült meg ennyire a csávó, egy-két évvel ezelőtt még nem így nézett ki.

    A film amúgy várós, mármint túl sokat nem várok tőle, csak azt hogy egy hatalmas baromság lesz, de azt szerintem hozni fogja.

  2. Az előzetesek alapján ez is csak egy tét nélküli baromkodás, és akkor is az marad, ha a végén drámáznak 5 percet, beáldozva pár papírmasé figurát.

  3. Ezt a mantrát egyébként, hogy a tét egy filmben egyenlő a halállal, igazán elfelejthetné már mindenki. Nem tudom, szerintem a Game of Thrones hozta magával ezt a mentalitást, azóta hallgatom ezt a baromságot most már készítők szájából is.

    Ennél a példánál maradva is kapásból pl. az, hogy egy literally századrangú DC villain akit 2 percig fogok látni a filmvásznon meghal valami brutális módon, szórakoztatónak biztos szórakoztató lesz, de amúgy hol érdekel ez tét szempontjából? Harley-t úgyis védeni fogja a plot armor, Cena karakterének meg már leforgott a sorozata.

  4. Már a felvetés is teljesen abszurd, hogy a legjobb képregény film lesz valaha.

  5. Tényleg, melyik lehet a legjobb képregényfilm? Én a pénzemet az első Iron Manre tenném, de a SnyderCut is erősen dobogós.

  6. Az én kedvencem a Dark Knight és a Logan, de nagyon jó élmény volt a Deadpool is. Ha ezeket üti, én (vagy a közönség) csak jól jár vele (kicsit azért kételkedem).

  7. Szerintem még mindig a Dark Knight és a Toby Maguire-s Pókember2 a legjobb képregényfilm ever. Említésre méltó még Nolan trilógia másik két nagyszerű darabja, a Watchmen, Logan, az első Avengers, meg a Winter Soldier.

  8. Ezt a legjobb képregény filmes dumàt nyomtàk a legutolsó X-Men filmnél is, a főnixesnél is….valszeg itt csak a levegőbe beszélnek :)

  9. Az Uratok: ezt a pókember 2 legjobb képregényfilmet mai napig nem értem és nem először látom itt is meg külföldi oldalakon is. Én végigröhögtem a filmet már amikor éppen nem volt sírás benne meg depizés a karakterek álltal. Kedvencem amikor alfred molina hája ráfolyik a csápokra meg amikor az elpusztíthatatlan napgömbenergiát hogy lehet elpusztítani? El kell süllyeszteni a vízben :)))))))))).
    Egyetlen jó pont a tobeys trilógiákban az a tökéletes J.K. Simmons cast.

  10. Legjobb képregényfilm nincs.
    Van azonban több kiváló darab.
    – Watchmen
    – Oldboy
    – Akira
    – Scott Pilgrim vs. the World
    – Logan
    – The Dark Knight Trilogy
    – Joker
    – Kick-Ass
    – Sin City

  11. Az én 5 kedvenc képregényfilmem között is ott van a Sam Raimis Pókember 2. Imádom Raimi gunyoros rendezői stílusát. A nézők többsége nem is érzékeli, hogy a legtöbbször vicces, amit lát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.