A Lamb új előzetese és posztere

A24 a stúdió, a film pedig WTF. Egy gyerektelen pár “újszülöttet” talál izlandi birtokán, vagyis egy bárányt aki emberként viselkedik, vagy legalábbis azt képzelik az új “szülők”. Először boldogságot hoz ez a váratlan ajándék, de aztán megsemmisíti őket.

14 hozzászólás a “A Lamb új előzetese és posztere” bejegyzéshez

 1. Rapace szeret fura filmekben szerepet vállalni. Inkább nyomjon sci-fit, akciót, esetleg krimit, nekem hihetően hozza a kemény női karaktereket.

 2. Remélem a film is lesz ennyire hangulatos. Ez az előzetes magasra tette az elvárásaimat. A festett poszter is klassz, a Mother! plakátja ugrott be róla, kíváncsi vagyok, lesz e itt is bibliai áthallása a storynak.

 3. Lehet volt már,de nekem kimaradt: a poszterek alján mire jó az az olvashatatlan, elnyújtott betűkkel szedett, kínszenvedés információs, stábos szövegrész. Ha már rákerül, miért nem lehet olvasható? Annak idején az audió kazetták, bakelitek borítóján voltak hasonló kedvességek. A posztereken is évtizedek óta vannak ilyenek, de miért?

 4. @csuszu1

  Igazából meg is válaszoltad. Ott kell lennie különböző okok miatt, de ahogy látható a poszter készítője legszívesebben a hátuljára tette volna.

 5. Kendrick, ez jó! :) Alul ízléses sötét sáv, elütő, de nem rikító színű betűk… Na mindegy, de legalabb a poszter tényleg fasza!

 6. kendrick: gondolom moziban nagyban kinyomtatva azért látszik, és ahogy mondod, nyilván kötelező rajta lennie szerintem pont a mozikba kikerülőn, biztos valami szerződéses dolog.

 7. Ha kicsit nagyobb felbontású a poszter, szerintem monitoron is simán olvasható. Amúgy sokszor ugyanezt rakják a bd és dvd borító hátuljára is, módosítás nélkül, ott azért többször kell hunyorítani olvasáskor. :)

 8. Uhh, ez azért keménynek ígérkezik. Ez és az előző is nagyon fajántosra sikerült előzetes. Ahogy a poszter is ott van!

 9. Na ez valami lélekpusztító szürreális művészfilm izé lesz, mint a Világítótorony?

 10. elsőre ez ugrott be: “Fiam az egy akkora buli volt örülj, hogy nem kutya lettél” :)
  másodikra a Pi élete, hogy az állatok lehet itt is embereket szimbolizálnak
  de esélyesebb, hogy egy Isten Báránya – Jézus párhuzam lesz ez,..
  imdb – Noomi Rapace …as Maria
  oké akkor ennyi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.