David Ayer mindenét beletette a Suicide Squadba… már a rendezői verzióba

Bár szerintem a filmek készítőinek szarni kéne a twitter meg a weboldalak írásaira, de azért vicces volt ahogy Ayer szétzúzta Tim Grierson véleményét a Suicide Squadról (már a pár évvel ezelőttiből), miszerint el kéne felejteni a Suicide Squad rendezői változat ötletét, ami ugye a Snyder Cut miatt erősödött.

Ayer azt írja, hogy ahogy a Training Day-be, úgy ebbe is beletette az életét, és olyan érzelmi utazáson esik át pár karakter az ő verziójában, ami jó párhuzam arra, ahogy az emberek félreállítanak másokat. Aztán hozzáteszi, hogy a stúdió változat nem az ő filmje, hiszen azt a trailervágók “fejezték be”.

Mindezek ellenére gratulál James-nek, és örül, hogy végre kap lehetőséget a franchise és a “rossz ember” karakterek.

8 hozzászólás a “David Ayer mindenét beletette a Suicide Squadba… már a rendezői verzióba” bejegyzéshez

 1. Ayer is az a fajta azt hiszem, aki szeret ezekbe a dolgokba bele állni, ha jó, ha nem hajó. Meglökdösi ezt az AyerCutos témát egy kicsit, hátha lesz belőle valami. Hisz a Bright és a Tax Collector után nem hiszem, hogy kapkodnak érte. Amolyan nem lenne az olyan rossz módon…

 2. Egyet kell ertenem Tim Grierson-nal. Volt szerencsem tegnap megnezni Gunn verziojat. Nem tudom egyszeru vagassal mennyit lehet javitani egy filmen, de keptelensegnek erzem, hogy kozelebe erjen annak, amit tegnap lattam. Szoval vesztett csatat viv szegeny.

  Tudom ez nem kibeszeloje az uj filmnek, de meg kell emlitenem, hogy film ilyen hatassal nem volt ram nem emlekszem mi ota.

 3. Az van, hogy egészen 2020 májusáig az a hír járta, hogy a csóka 2 hét alatt írta meg a film forgatókönyvét (stúdiónyomásra, időhiány stb.), ami csak akkor cáfolt, mindössze azzal, hogy ez nem igaz. Azt már sehol sem közölte, hogy akkor valójában menny időt töltött a szkript megírásával és csiszolásával. Ez azért elég beszédes, nem? Hiszen láthatóan borzasztó nagy közlésvágya van az ürgének.
  Amúgy amit felleltem még ezzel kapcsolatban az, hogy 6 hét alatt írta meg a szkripet. És ez szerintem teljes mértékben hihető bárkinek, aki látta a filmet. (amin amúgy teljesen egyértelmű, hogy semmilyen vágás nem változtatna akkora mértékben, ahogy azt nyikávolja)
  https://www.nme.com/news/film/suicide-squad-film-script-was-written-in-six-week-877696

 4. Én is azt mondom hogy a rendező viziója alapján kellene megítélni az egészet, ha szar akkor szar, ha nem, akkor meg nem. De ezt nem tudjuk már meg…

 5. Mivel hétvégére van betervezve az új film, megnéztem a régit most először, és utoljára.
  Vontatott, unalmas, borzalmas dialógusokkal, pedig maguk a karakterek el tudták volna adni a filmet joker-t leszámítva. Vannak a szerethető joker-ek és van a Leto féle borzalom.

 6. Ayer szar rendező, ez az igazság. Az elején volt egy jó dobása egy zsánerműfajban, de teljesen nyílvánvaló, hogy azon túl életképtelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.