Lekerült a naptárról a Clifford the Big Red Dog

Tudom, alapból sokan legyintenek a filmre, de mivel népszerű meséből készült így elég sokan várták odakinn a szeptemberi bemutatót. Konkrétan a film előzetese minden platformot összevonva elvileg 130 millió megtekintésnél jár.

A Clifford családi szórakozásnak van szánva, és a Paramount úgy látja az amerikai esetszámok alapján (Los Angelesben már újra maszkot kell viselni beltéren), hogy lehet pont apa-anya-gyerek nem annyira fog moziba menni a világjárvány várható új hullámában, ami azért feltehetően nem lesz olyan veszélyes már, mint az eddigiek, legalábbis a jobban átoltott országokban. Ellenben ugye a sok 12 alatti, akit lehetne vinni erre a filmre, az nem is lehet beoltva, szóval ez a döntés szerintem nem érinti komolyabban a tiniknek és felnőtteknek szánt blockbustereket.

Paramount Pictures has curbed the planned September 17 release of its CGI/live-action feature Clifford the Big Red Dog over concerns of the delta variant. The film is complete, and there’s good early tracking (in the low 90s), however, with families feeling less likely to go to theaters, Paramount is looking for a new U.S. release date. Paramount believes it has a winner with Clifford, but only if kids can safely go to the multiplex.

deadline

Itthon alapból decemberre volt kiírva.

Egy hozzászólás a(z) “Lekerült a naptárról a Clifford the Big Red Dog” bejegyzéshez

  1. Mondjuk, egy családi filmet miért nem nyárra, hanem a későbbi iskolakezdésre lőttek be, azt is jó lenne tudni.
    Bár tény, hogy LA-ben már több hete nő megint a járvány, szóval valószínűleg nem számított volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.