A Venom: Let There Be Carnage új előzetese… nyami?

Basszus, ki is ment a fejemből, hogy még most szeptemberben mehetünk majd elvileg a Venom folytatására, amihez új előzetes érkezett. Nyilván Carnage van a középpontban? Ami szomorúbb, hogy a “buddy cop” hangulat helyett az űrlény és Hardy karaktere között inkább tényleges, komolyabb nézeteltérések vannak. Próbálhatnám összefoglalni a történetet, de minek.

(Lol Tomorrow War utalás a templomos jelenetben?:)

20 hozzászólás a “A Venom: Let There Be Carnage új előzetese… nyami?” bejegyzéshez

 1. Az első előzetes még kecsegtető volt, de ez totál megölte minden érdeklődésem a film irányába. Pedig én az elsőt sem utáltam…¯\_(ツ)_/¯

 2. Szar poénok szar CGI, igénytelen képi világ, pont ugyanolyan lesz mint az első.

 3. már most jobbnak tűnik, mint az első film, mondjuk az nem is lehet mérce, de érdekes mennyire más hangulatot céloztak meg, mint az előző trailerrel.

  lehet kövezni, de nekem tetszik, végre mintha lenne némi identitása a filmnek, mintha nem csak egy béna massza lenne, mint az első rész, ahol már a trailer is botrányos volt. (a reggelizős részt a korábbi előzetesből szerintem vagy 50x megnéztem már, valahogy annyira elkapott a humora, hangulata)

 4. Na, ezek szerint Shriek is benne lesz. Lesz akkor Doppelgänger és Demogoblin is? Ja nem, ezekhez kellene Spidey is…
  Izé…

 5. Annyira utálom mikor egy szuperhősfilmben a gonosz ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik mint a jó. Vasember 1 is ilyen volt.

 6. 6. “Vasember 1 is ilyen volt”. Csak az :D?

  hihetetlen hulk
  Vasember 2
  Ant man
  Black Panther
  Amerika kapitány 2
  Dr. Strange.

  Egyébként 1 fokkal jobbnak tűnik mint az 1. Nekem az nagyon nem volt begyere.

 7. Hogy ülhet fel valaki a hype vonatra ennél a filmnél amikor már a trailer alapján ugyanaz mint az első rész? Vagy ezzel kellett volna kezdeni, hogy érdekes legyen, vagy az első részből kellett volna kihagyni a többi szimbiótát. Repetitív üresség.

 8. Kizárt h R besorolású lesz, én úgy tudom PG-13-as h mehessenek rá a kölykök és dőljön a money. Az előzetesből nyilvánvaló is h nekik készült, a 10-15 éves korosztálynak. Sztem dettó olyan lesz mint az első, végtelenül infantilis, bugyuta, egyszerű bohóckodás. Pedig ezek a karakterek R besorolásért kiáltanak. Carnage az egyik legvéresebb Marvel karakter. Ez a “poénkodás” Hardy karaktere meg Venom között nekem borzasztó kellemetlen és kínos, ennél jobban kiherélni Venomot nehéz lett volna, bohózat az egész. Anno volt a Fox Kidsen egy jó kis Pókemberes rajzfilm sorozat, eskü h még abban is komolyabbra volt megírva Venom karaktere pedig azt tényleg gyerekeknek szánták.

 9. Igen, azzal qrták el igazán, hogy az első rész főellensége kb egy szürke Carnage volt. Minden képessége ugyanaz volt, még az ikonikus képregény panelt is leutánozták, amikoris Carnage letépi Venomot Eddie fejéről. A film meg a végén úgyis Pg-13 lesz, ne is álmodozzunk R besorolásról. Számomra cseppet sem hype a film, mondom ezt úgy, hogy Carnage kb a kedvenc képregény-gonoszom ever. A kinézete is unalmas lett kissé, nem mondom hogy sz@r, vagy ilyesmi, de szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Nem tudom.

 10. PG13: Vérontó egy csepp vér nélkül, Venom IQ-szintje meg olyan alacsony, hogy a 13 éves gyerekek nevessenek rajta. Hiába, nem mi felnőttek vagyunk a korcsoport..

 11. Az első rész is okádék szar volt, amit nem lehetett 1 percig se komolyan venni, de paródiaként is ugyanannyira kínos volt. Sajnos ez a trailer sem győzött meg arról, hogy ez sokkal jobb lehetne annál. Színes, szagos, de totál üres, amiben egyetlen szereplőt sem lehet 1 percig sem hitelesnek látni.
  Amúgy az ujjongókat megkérdezném, hogy tényleg nem tartják siralmasnak, amikor egy mészárlás/vérontás nevű karakterről szóló filmben egy nyamvadt csepp vér sincs, nemhogy konkrétan vérontás? :D
  Bár ez is tutira oltári nagy siker lesz, naná. Legalább Andy Serkins elkönyvelhet rendezőként egy pénzügyileg sikeres filmet a Maugli kudarca után.

 12. Hát ez….valahogy nem is csodálkozom,hogy nem rögtön néztem meg ezt az előzetest,hanem most késöbb! Súlytalan CGI harcok és gagyi poénok…:/ Lehe,hogy még egy SheVenom film is jobb lenne ennél (és plusz akkor a mostani divat aktivisták is örülnének legalább)!

 13. Én nem láttam az első részt. Mondom kíváncsiságból megnézem ezt az ajánlót és ha tetszik, akkor megnézem az előzőt. Hát mi volt ez? Nagyon jó a casting, de ez az egyetlen pozitívum, ami eszembe jutott közben. Komolyan mondom, ennek ki a célközönsége. A címszereplőhöz képest semmi brutalitás, nem is vicces, nem is néz ki extrán sem, semmi emlékezetes nincs benne. Én ezt továbbra is kihagyom, azt hiszem.

 14. Én nagyon egyetértek a Brock és a szimbióta közötti nézeteltéréssel. Ők nem haverok, csak kihasználják egymást, amíg az mindkettőjüknek jó. Venom sose lesz megszelidített háziállat, így van jól, ha veszekednek. 👍

 15. Szerintem borzasztó volt az előző is, ezért ez annyira érdektelen, hogy sajnálom a 2 percet a fenti trélerhez :D
  PG13-as Carnage… Vicc.

  #15 Endymion: +1

 16. Abu:

  A képregényekben Vérontó a Venom szimbióta ivadéka, úgy tudom ezek a lények tudnak utódokat hagyni maguk után szaporodás nélkül is. A filmben lehet más lesz a magyarázat de, ahogy látom itt is a Venom szimbiótából fejlődik ki. Egyébként sokkal jobbnak ígérkezik mint az első rész, szerintem nem szükséges benne a vér, ha lesz jó pár félelmetesebb jelenete Vérontónak az bőven elèg lehet, nyilván jobb lenne egy R-es besorolás de a fiatalabb réteget is meg kell fogni egy “szuperhősfilmnèl”….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.