A Cinderella előzetese

Eléggé átalakított, nem csak a főszereplőben, ez az új Hamupipőke, amiben Pipő üzletasszony akar lenni, de azért elmenne a gazdagok báljába is, amin segít a fabolous keresztanyja. És persze sokat dalolnak közben, mivel ez a musicalek éve.

A végső döfés, hogy még James Corden is benne van az Amazon filmjében…. A poszter alatt előzetes. Szerintem semmi extra, de hát sosem voltam musical rajongó.

14 hozzászólás a “A Cinderella előzetese” bejegyzéshez

 1. Oh My God! Vajon Pierce Brosnan is dalra fakad majd? Imádom, de az éneklés sajnos nem tartozik az erősségei közé. :)

 2. Speanza, mi a bajod Brosnan hangjával? Nekem a Mamma Mia-ból az ő éneklése jött be legjobban.

 3. Amúgy én imádom James Cordent és amúgy a sorozatokban amikben játszott kifejezetten tetszettek az alakításai( Gavin&Stacy, Wrong man), de az tényleg vicces, hogy az összes film amiben benne volt egy katasztrófa😂😂😂
  Btw csak én vagyok kiváncsi, hogy lesz e nálunk moziban ez a film 18-s karikával😂😂😂😂

 4. A musicallel nincs bajom, csak azzal, hogy már megint Hamupipőke… és ti még a Jungle Tournál mondjátok, hogy soha nincs semmi új, pedig az, még ha másolt is egy köteg helyről, legalább nem egy az egyben egy lerágott, szétrágott, háromszor el- és kiásott csontra építkezett.

 5. Human: Amúgy a Hamupipöke az nem Disney IP? Vagy igazából szabad IP és az csinálbelöle filmet aki akar vagy most az Amazon fizetett egy valag pénzt a lehetöségért?

 6. @ SSY986

  “de az tényleg vicces, hogy az összes film amiben benne volt egy katasztrófa”

  Begin Again-nel mi volt a gond?

 7. Ezt komolyan megnézhetik gyerekek, amikor a jótündér keresztanya egy férfi vagy mi ez az ember? Szégyen….

 8. janika: Én sem értek egyet azzal, hogy egy meleg férfiszínészt castingoltak be erre a női szerepre, de egy gyermek sem fog megállni a növésben, csak mert meglát egy férfit női ruhában.

 9. csakegysrac: persze, nem fog megállni…de szerintem furcsa lesz neki, hogy azt hallja, hogy keresztANYA és lát egy “férfit”.

  Ismerősöm mondta, hogy amikor a 10 éves kisfia meglátta Conchita-t, akkor csodálkozva kérdezte, hogy apu, mi ez? Mert ugye ők még nem értik…na mindegy, ez már OFF :)

 10. @totoro: Alapvetően nem rossz a hangja, de a magasabb hangoknál már érezhetően küszködik, olyan, mintha inkább kiabálna, mint énekelne. :)
  (Legelábbis több évnyi kórustagsággal a hátam mögött én így hallom.)

 11. janika: és mivel ott volt a szülő szépen el tudta magyarázni neki, így a gyerek máris többet tudott a világról.

 12. Én szeretem a musicaleket, nekem az a bajom hogy a Lily James-es film nemrég volt, szóval megint Hamupipőke, mégha feltuningolva is, minek?

  Kicsit olyan disney channel hangulatot meg korosztályt idézett ez a trailer, Cabello most fut, úgyhogy egy réteg biztos megnézi.

  A főripacs Cordennel viszont ki lehet kergetni a világból és látom véletlenül se próbáltak valami eye candy vagy ismertebb színészt castingolni hercegnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.