14 hozzászólás a “Christian Bale = Gorr the God Butcher” bejegyzéshez

 1. Eredetileg CGI lett volna, de Bale benne akart lenni fizikalisan. Csak ugy elveszi a munkat a sok VFX artisttol :)

  Ugy latszik a Ford V Ferrari ota nem sokat hizott. Biztos jo lesz benne, de sajnos tul sokaig kellett gondolkodnom mig eszembe jutott, hogy az elozo Thor filmben ki volt a foellenseg.

 2. @walker: Hááát azért Cate Blanchett-et elfelejteni Hella-ként… Sose voltam a rajongója, de abban a szerepben annyira dögös volt, hogy sok 30 évvel fiatalabb kolléganője megirigyelheti.

 3. Elképesztő ez a Bale, ahogy minden szerepében odateszi magát!Nagyon ritka a mai felvizezett filmiparban!Nagyon várom a filmet!

 4. jogos, hát a befejezést pedig Hemsworth írta meg, de ezek szerint lehet arra gondolt, hogy Ausztráliában végeztek, mivel ezek a képek Malibun készültek.

 5. zseniális:D csak miatta fogom megnézni ezt a rémséget.. bár ha aláírt rá, vészesen rossz nem lehet :)

 6. a terminator salvationt is elnézegettem, minden csak nézőpont kérdése.. egyeseknek az nézhetetlen, nekem inkább egy fekete párduc. mondjuk az tény, hogy Bale-lel meg a filmjeivel kapcsolatban én mindig túlságosan is elfogult voltam

  Endymion: Bale-re.

 7. OK, tényleg nem értem. Mi a zseniális Bale-en ezen a fotón? Hol? Melyik részlet? Egy bezoom-olt fotón áll egy szürke lepelbe burkolt alak, jobb karját kissé emelve. Szerintem maszkban, de ez sem 100% biztos, mivel nem éles a kép. Pontosan hol látod ebben Bale zsenialitását? Áll és emeli a karját. Zseniális. De miben? Mije? Hol? Tényleg nem értem.

 8. Szerintem önmagában zseniális az, hogy ilyen marhaságokat bevállal és olyan szinten tud átalakulni, hogy azt egy VFX artist sem tudná túlszárnyalni barmilyen csillió dollaros CGI-jal. Nemcsak külsőben látszik ez meg, ha láttad pár filmjét, akkor tudhatod, hogy a játékával mindent megtesz a 110%-ért, azért, hogy a karakter jó, szerethető, emlékezetes legyen, még akkor is, ha az negatív karakter vagy ha a film nem akkora durr. Értetlenkedsz, de majd meglátod:D
  Üdv,
  Egy Bale rajongó

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.