Egy producer is megerősítette a Rock távozását

Hiram Garcia producer szájából is elhangzott a Collideren, hogy a Rock kurvára nem lesz benne a Fast 10-11-ben, ahogy nemrég hallhattuk. Ellenben a Hobbs and Shaw 2 tényleg várható, de még csak ötletelnek, baromira messze van az a forgatókönyv.

At the moment we’re trying to figure out what that sequel is going to be, but we have some very big ideas.

Garcia

Itt van eredetiben amit DJ távozásáról mondott:

After filming Fast 8 DJ made the clear decision to close the Fast & Furious chapter for all the evident reasons. He wished them all well and shifted our focus on to other story telling avenues. So while he will not be in F10 or F11, that won’t in any way interfere with our Hobbs plans. Obviously all these characters exist in the Fast universe and we love to see all aspects of that universe thrive and succeed. We just have specific plans for what we want to do with the Hobbs character and I think the fans are going to love it! We’re working to deliver something very unique and fresh and we know the studio is eager for us to get into it ASAP!

12 hozzászólás a “Egy producer is megerősítette a Rock távozását” bejegyzéshez

 1. záró trilógiát terveztek 9-10-11, “saga ending trilogy” ami a 9-cel kezdődött

 2. Az FF franchise legkésőbb a 7. filmmel és/vagy PW halálával véget ért..
  Ami utána van, ide értve a Hobbs&Shaw-t is, már csak megcsúfolása mindennek, ami addig volt.

  Ha a 6. filmmel befejezték volna, akkor valszeg legenda az egész franchise, ha a hetedikkel, akkor meg tisztességes lezárást kapott volna.

  Ehelyett folytatták… (Persze tudom, hogy VD korábban is 10 részről beszélt, meg arról, hogy trilógiákban gondolkodik – mondjuk, hogy a 10 részt hogyan lehet trilógiákra osztani, arról megoszlik a tudósok véleménye -, de szerintem egyértelmű, hogy a PW tragédiával a franchise egy tartóoszlopot veszített el. Ezért, át kellett volna ezt legkésőbb akkor gondolni.)

  Ha jóhiszemű vagyok, akkor azért folytatták mégis, mert VD (cége) olyan produceri szerződést kötött a Universallal, ami alapján szénné lettek volna perelve, ha nem szállítják a 10 (11) részt.
  Ha rosszhiszemű vagyok, akkor maga VD (meg a többi szereplő) látta be, hogy hollywoodi karrierjük menthetetlen, az FF franchise viszont egész jó nyugdíjjal kecsegtet, ezért egy családtagjuk (FAMILY!) halála után is folytatták.

  A Hobbs&Shaw leágazás meg annyira értékelhetetlen, hogy az elképesztő.
  Komolyan, hasonlítsa már valaki össze a Fast Five-ban lévő Hobbs karaktert a Hobbs&Shaw-ban láthatóval…

  Részemről a lényeg: leszarom, hogy a Rock kiszállt vagy marad és újra összeállnak, mint Majka meg Curtis. Valszeg az F9 volt az utolsó, amit moziban néztem. A többit majd otthon, on demand (:D), ha egyáltalán.

  Jobb napokon meg majd végigtolom az 1-7 részeket.

 3. “Ha a 6. filmmel befejezték volna, akkor valszeg legenda az egész franchise” Kissé túlzásnak érzem a legenda szót.

 4. F5 óta és amióta nem veszi magát egyáltalán komolyan, szárnyal a széria. Imádtam a 9-et, rég röhögtem ennyit! Nagy kár, hogy Rock nem jön vissza de nélküle is atom lesz a 10-11! Remélem jönnek a dínók, robotok, time travel, bármi ami még őrültebbé teszi! :D

 5. @Jimnastique Már akkoriban is legendásan szar volt az egész franchise, szóval nem lőtt nagyon mellé.

 6. @Jimnastique
  Jó, hát érted, azoknak, akik csípték.
  Mert én kurvára bírtam, a 6-ig, a 7 elment, a 8-9 + H&S meg a totálkár kategória.
  Ha 6-nál befejezték volna, akkor azok, akik bírták, kurva sokáig sokra tartották volna. Míg azzal, hogy elvitték ebben a totál gagyi irányba, ezeket a rajongókat elkezdték elveszteni. Értem, hogy jöttek helyettük mások, de akkor is…

  (Kb így értettem.)

 7. A tizedik részben a főszereplők már tolókocsiban, karjukba kötött infúziókkal száguldoznak a kórházi folyosókon a kincset érő ágytálért.

 8. Soseleszvége ennek a foshnak

  Vinbenzin nélkül még nézhető is lenne talán, mert azzal a szerencsétlennel csak túl van komolykodva, pedig a poén vinné a hátán, lásd Statham és Rock együtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.