G.I. Joe: Rise of Cobra & Retaliation őszintén

A Snake Eyes VOD premierjét megelőzték a Honest Traileres srácok, hogy viccelődjenek kicsit a két előző GI Joe filmmel. Basszus, mindkettőt láttam (wtf), de csak Bruce a csomagtartóban részre emlékszem összesen.

human
írta
2021. 08. 04. 03:01
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “G.I. Joe: Rise of Cobra & Retaliation őszintén” bejegyzéshez

 1. Tyű, már 2009-ben is létezett ez a blog! Ahhoz képest csak nem rég fedeztem föl :(

  El is olvastam izibe az anno íródott GI Joe kritikát. Dobjatok a kutyák elé, de én nem utáltam a filmet! Sőt… igazából tök jót szórakoztam rajta :D Őszintén szólva én sem értem. Alapvetően nem rajongok az akciófilmekért, főleg a butyutákért nem. Köpöm az epét rájuk minden faszságukért. A GI Joe-t is anno szerintem tékából kölcsönöztem ki. És nekem adta :D Tudom, rohadt ciki, de egyszerűen nem látom annyira pocséknak azt a filmet. Igaz, csak egyszer láttam. De én elégedett voltam vele. Egy könnyed akciódús szórakozást nyújtott nekem. Szimpatikus főhősökkel, kellőképpen érdekes gonoszokkal.
  Nekem nagyon bejött az a húzás, hogy kiből is lett/lesz az igazi főgenya Kobra kapitány és az ő csatlósa. Tetszett a cliffhanger is, hogy átvette az elnök helyét egy imposztor.
  Nem mondom, nem minden tetszett. De ahhoz képest, hogy milyen rajzfilmre emlékeztem, amit kölyökként néztem. szerintem adta. :)
  Valószínűleg mindenki számára vannak ilyen filmek, amiket nem tud utálni és még tetszik is, pedig tudja, hogy nem az ő műfaja és valószínűleg nem is jó, de mégsem érti, mit utálnak rajta annyira.
  Vessetek a hörcsögök elé! :D
  (A második részt nem láttam, nem érdekelt.)

 2. ÓÓÓÓ, elfelejtettem. Kölyökként a Transformersért voltam ODÁIG. Úgy vártam a filmet, mint a messiást, nem akartam elhinni, hogy tényleg filmet csinálnak a kedvecemből! Ehhez képest zsigerből, szívből gyűlöltem az egészet. Elviselhetetlenul buta, ostoba, idióta az a film. Azóta sem néztem meg egyetlen további részét se. Úgyhogy örülök annak, hogy Bay nem ügyködik tovább a franchise körül (csak producerként, még, sajnos).
  Szóval nem tudom. A Transformerst gyűlöltem az ostobasága és az egész sztorija, meg úgy mindene miatt. A GI Joe-t nem. Én sem értem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.