Az Apple 200 millióért nyúlt Matthew Vaughnra

A Kingsman, a Kick-Ass és még pár film rendezője (a legjobbjai a Layer Cake és a Stardust:) az Applenek gyártja majd az Argylle-t, méghozzá 200 millió körüli költségvetéssel. Mondjuk ennek egy része a szereplőgárdára megy, hiszen: Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena és Samuel L. Jackson játszik benne.

Egy kémfilmről van szó, ami Ellie Conway nemsokára megjelenő regényén alapszik, és a világ legjobb kémjéről szól, aki egy egész világon zajló kalandba keveredik. Tippre franchise a terv, kéne is az Apple TV+-nak, hiszen a rövid leírás akár James Bondot is jelenthetne. (Jaj de kár, hogy a Man from UNKLE nem volt siker, ha már Cavill és a kémfilmek…).

human
írta
2021. 08. 05. 03:13
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Az Apple 200 millióért nyúlt Matthew Vaughnra” bejegyzéshez

 1. “(Jaj de kár, hogy a Man from UNKLE nem volt siker, ha már Cavill és a kémfilmek…).”

  Az első gondolatom pont ez volt nekem is, amikor olvastam, hogy kémfilm és Cavill. Valamiért anno nem keltette fel az érdeklődésemet, ezért csak alapítványiba’ néztem meg. A folytatásra már már rohantam volna premierhéten, de hát ugye késő bánat. (Remek illusztációja, hogy milyen nehéz is új franchise-t indítani.)

  Azóta meg ugye Armie Húsimádó Hammer ki is végezte a karrierjét. :/

 2. The Man from U.N.C.L.E. tokeletes stand alone film. Az volt benne jo, ahogy a 2(3) karakter kapcsolata fejlodik. Kb mint a 48 ora. Annak se tett jot a folytatas. Persze, ha egy Halalos Fegyver szintet tudtak volna hozni (ami szinte lehetetlen) akkor kar erte, ha csak egy hideghaborus Mission Impossible, akkor mar nem banom annyira (de teny, hogy neznem moziban).

  A hir egyebkent orvendetes szamomra, szeretem MV filmjeit. De ez az Apple TV+… Gaz, hogy LG TV-n nem lehet nezni. Most ezert vegyek egy plusz szerkezetet? Milyen dolog mar ez. IPAD-en nem szeretek filmet nezni.

 3. Venom basszus igazad van, ez tökéletes :D
  H. Cavill-Archer, S. Rockwell-Cyril, B.D. Howard-Cheryl, C. O’Hara-Mallory, B. Cranston-Mallory bármelyik pasija

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.